ЦСКА 1948 се подсили с трето ново попълнение. Това е

...
ЦСКА 1948 се подсили с трето ново попълнение. Това е
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 привлече трети юноша на ЦСКА, футболистът има 10 мача за Славия през есента

ЦСКА 1948 се укрепи с трето ново попълнение. Това е 21-годишният ученик на армейската школа Кристиян Пешов. Полузащитникът идва от Славия, където през есента е играл в 10 турнирни мача

Над десетилетие е под управлението на треньорите в ДЮШ на ЦСКА, като в последните си години е капитан на своя набор и непроменяемо взе участие във всички срещи в съответната възраст.

" Целият ми живот е минал в ЦСКА! ", бяха първите му думи на Пешов пред cska1948.bg След това заиграва в Созопол, където прекарва първите две години от своята професионална кариера.

Идва в „ аления “ клуб от тима на Славия, където в последно време не получава задоволително игрово време. " Основно играя зад нападателя, мога и по фланговете “, съобщи пред клубната камера младокът.

С неговото привличане новите играчи на отбора стават трима. Общото сред тях и най-хубавото за всеки същински армеец е, че и тримата са чеда на Академията на ЦСКА!

" В ЦСКА има доста положителни футболисти. Надявам се да успеем да вкараме тима в Първа лига! “, разяснява софиянецът.

За другите гарнитури на националния тим на България има 5 мача и 1 гол.

Кристиян Пеешов е третият младеж на ЦСКА, който укрепва отбора през зимата. Преди това ЦСКА 1948 притегли Айкут Рамадан и Радой Божилов.

фотография: cska1948.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР