ЦСКА 1948 се извини на феновете за слабия сезон във

...
ЦСКА 1948 се извини на феновете за слабия сезон във
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 се извини за резила, обяви големи цели за догодина и призна, че засега губи битката с лъжата

ЦСКА 1948 се извини на почитателите за слабия сезон във Втора лига и разгласи задачите си за идната година. Червените са безапелационни, че ще одобряват единствено първото място през сезон 2019/2020, а също по този начин ще гонят победа в шампионата за Купата на България без значение от името на противника. От клуба прибавят, че към този момент измамата и фалшът взимат превъзходство, само че ЦСКА 1948 няма да спре да се бори с тях. " Лесно е да припознаеш Литекс, а още по-лесно е да припознаеш Ливърпул ", пишат алените.

Ето цялото послание на ЦСКА 1948 до почитателите на клуба:

" Доста хора не скриха сълзите си в неделния следобяд, когато фантазията угасна. Поне за година. Мнозина заспаха късно в диалози с другари. Прекараха кошмарна нощ. Събудиха се все по този начин ядосани.

Истинският армеец няма по какъв начин да е спал спокоен след загубата от Арда. Уж утрото е по-мъдро. Изчакахме го. Но нищо по-мъдро не успяхме да измислим от две думи. Благодарим! И извинявайте.

Благодарим на всички, които стискаха палци пред тв приемниците. Поклон до земята на агитката, която пристигна на стадиона и пя за ЦСКА.

На всички изискуем голямо опрощение, че не изпълнихме това, което искахме – завръщане в елита.

Със сигурност желанието надвиши моментните благоприятни условия. Защото ние търсим и ще продължаваме да търсим виновността в нас и единствено в нас. Не сме ревльовци.

Това ни прави разнообразни, доколкото думите чест и достолепие, уви, вършат хората разнообразни в актуалния свят.

В днешно време постоянно измамата и фалшът дават светкавични резултати. Ние направихме своя избор и не съжаляваме. Лесно е да припознаеш Литекс, несъмнено още по-лесно е да припознаеш Ливърпул.

Трудно е да останеш заслужен армеец. Получаваш плесници като този в Кърджали. Питайте Рейнджърс Глазгоу, и те трябваше да минат през пъкъла на повтарянето. В честния спорт се случва.

Ние обаче продължаваме дружно в вас – нашите превъзходни почитатели, които не се поддадоха на стадния напън, на подправените обещания и не припознаха за собствен тим, победил ЦСКА с 8:0.

С вас ще създадем запаметяващ се нов сезон, бъдете сигурни. Грешките няма да бъдат повторени, а ЦСКА ще излезе по-силен. Още от първия ден на подготовката всеки в клуба ще е наясно с едно – признава се единствено първо място и гонене на победа против всеки противник за Купата на България.

Благодарим! Продължаваме дружно! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР