ЦСКА 1948 представи първото си зимно попълнение – Даниел Младенов.

...
ЦСКА 1948 представи първото си зимно попълнение – Даниел Младенов.
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 привлече Даниел Младенов за срок от 2 години

ЦСКА 1948 показа първото си зимно попълнение – Даниел Младенов. Нападателят разтрогна с Етър и идва като свободен сътрудник. Той подписа контракт за две години с армейците.

Той е роден в Кюстендил преди 32 години и има повече от богата кариера във Велбъжд, Марек, Пирин, Левски, Черноморец, Монтана, Черно море, Септември Симитли, Оборище и Етър. Дани се гордее с над 250 мача и 90 гола в професионалния футбол. Любопитното е, че едвам тази година дебютира за националния тим след неповторими мачове за великотърновци.

„ Привлече ме най-много голямата упоритост на ЦСКА. Разтрогнах с Етър и бях на път да приема оферта от чужбина. В този миг пристигна предлагането от ЦСКА, което е близко като условия, само че отборът има доста по-високи цели, а и съм на час от вкъщи “, съобщи Дани Младенов пред клубната телевизия на „ алените “. „ Разбира се, че отборът ще се пребори за първото място. Колкото до шампионата за Купата – в България се познаваме чудесно, нито един резултат сред ЦСКА и Локомотив няма да е изненада “.

Дани Младенов беше предизвикан с въпрос дали знае кой е последният нападател от Кюстендил, водил офанзивата на ЦСКА. Новото попълнение се оправи за стотни: „ Евгени Йорданов! Вкара доста голове и то решаващи. Не единствено е мой съгражданин, само че и мой другар “, добави Младенов по адрес на Гената, който имаше страхотни моменти при купата през 2005 година.

Нападателят изясни и странните криволици в кариерата му, които в един миг го пратиха в Панагюрище, а в идващия – на „ Уембли “. „ Всеки има възходи и падения, само че при мен решителни се оказаха няколко тежки травми. Но не става въпрос за шанс – той идва при мощните, които го търсят. Аз се имам за мъжко момче “, приключи той. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР