ЦСКА 1948 отхвърлил оферти от Полша и Нидерландия и подписа

...
ЦСКА 1948 отхвърлил оферти от Полша и Нидерландия и подписа
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 отхвърлил оферти от Полша и Нидерландия за младежки национал

ЦСКА 1948 отхвърлил предложения от Полша и Нидерландия и подписа нов контракт с вратаря си Даниел Наумов, оповестиха " алените " на клубния уеб страница. Основният спонсор на тима Цветомир Найденов разгласи новината за договора при започване на седмицата, а през днешния ден от ЦСКА 1948 оповестиха публично, че той ще бъде със период до лятото на 2024-а година.

" Радвам се, че постигнахме съглашение. Тук виждам вероятност за развиване, което ме накара да откажа няколко предложения от Европа. През първия полусезон изиграхме положителни мачове, имахме и безапелационни победи като хазаин. Взехме и значими победи против положителни тимове като посетители. Надявам се през втория полусезон да надградим. Радвам се, че продължих контракта си с ЦСКА. Весели празници на всички и единствено ЦСКА ", съобщи Наумов в изявление за формалния уеб страница на тима.

Изпълнителният шеф на " алените " Добрин Гьонов добави, че " алените " са отхвърлили предложения от чужбина за вратаря си.

" Много съм удовлетворен, че Дани Наумов реши да остане. В началото на седмицата получихме две предложения от тим в топ 3 на първа лига в Полша и тим от средата в класирането в Нидерландия. Обсъдихме с Дани опцията да бъде продаден, само че той изрично отхвърли. Няма по какъв начин да не ме прави горделив тази негова постъпка и съм сигурен, че имаме един доста постоянен вратар за идващите три години ", съобщи Гьонов.
" Фиксирахме откупна уговорка и в случай че получим оферта, Дани ще може да заиграе в чужбина. Сигурен съм, че той е бъдещето на националния тим на България и скоро ще откри място в него ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР