ЦСКА 1948 обяви любопитен трансфер. Ето какво съобщават "червените": "21-годишният

...
ЦСКА 1948 обяви любопитен трансфер. Ето какво съобщават "червените": "21-годишният
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с любопитен трансфер

ЦСКА 1948 разгласи любопитен трансфер.

Ето какво оповестяват "червените ":

"21-годишният Кристофър Ачемпонг публично мина в ЦСКА след трансфер от отбора от ганайската Премиер Лига Акра Лайънс.

Състезателят играе като ляв и десен защитник, само че се показва чудесно и като външен полузащитник. В петък той подписа контракта си с „ армейците “ в клубния офис, а от тази седмица ще се включи в подготвителния развой на тима, воден от старши треньора Николай Киров.

Ганайският гений направи усещане на експерти, почитатели и медии в родината си и разумно предприе стъпката да премине в Европа и да облече алената фланелка за идните конфликти от efbet Лига.

Ачемпонг е висок 171 см и е в съвършено физическо положение. Като корав титуляр за Акра Лайънс той записа последните си 90 минути за отбора на 12 февруари в мач против Асанте Кокото от локалното състезание.

Поливалентният футболист има на сметката си 17 мача и 1 гол в ганайската Премиер Лига през този сезон. Преди да премине в състава той започва кариерата си в град Кумаси. Ачемпонг даде изявление пред клубния уебсайт, в което показва пределна мотивация за положителни изяви с екипа на ЦСКА.

Всички в клуба го приветстваме с добре пристигнал и му пожелаваме здраве и доста триумфи с тима! Очаквайте видеото с първите думи на Кристофър Ачемпонг като футболист на ЦСКА в страниците на клуба в обществените мрежи. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР