ЦСКА 1948 обяви четвърти нов футболист. Това е полузащитникът на

...
ЦСКА 1948 обяви четвърти нов футболист. Това е полузащитникът на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 привлече титуляр на Славия

ЦСКА 1948 разгласи четвърти нов футболист. Това е полузащитникът на Славия Славчо Шоколаров, който към този момент е част от състава на Йордан Юруков. " Червените " разкриват, че прехвърлянето е станал факт след светкавични договаряния с шефовете на " белите ". Шоколаров е с огромен опит в професионалния футбол, роден в Гоце Делчев преди 30 години, само че е артикул на школата на Ботев (Пловдив). Все отново на 17 години се връща в Пирин (Гоце Делчев) и дебютира в " Б " група. После играе за Светкавица, Монтана, Любимец, Черноморец, Поморие, Лудогорец и Славия. Носител на Купата на България с най-стария столичен отбор.

" Благодаря на ЦСКА за поканата, която незабавно одобрих. Специално и на Кирил Котев, който беше в основата на прехвърлянето. Благодарен съм и на всички в Славия, където изкарах 2,5 чудесни години, завоювах Купата, играх евротурнири, само че може би към този момент дадох всичко.
Разбира се, че ЦСКА ще завоюва първото място и промоция в efbet Лига, за какво да не играем и край за Купата. Познавам се с Андон Гущеров, Сашо Александров, Янко Сандански, елементарно ще се приспособявам. Нека всички бъдат живи и здрави! Феновете да поддържат ЦСКА и в положителни, и в неприятни моменти, тъй като ще има и тежки мигове, няма какво да се лъжем. Весели празници на всички ", съобщи Шоколаров пред клубната телевизия на " алените ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР