ЦСКА 1948 направи силен трансфер, като привлече Радослав Кирилов от

...
ЦСКА 1948 направи силен трансфер, като привлече Радослав Кирилов от
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948" привлече Радослав Кирилов

ЦСКА 1948 " направи мощен трансфер, като притегли Радослав Кирилов от " Славия ". Президентът на белите Венцислав Стефанов разгласи, че интерес към крилото е имало от клуб от Саудитска Арабия, само че от там са се забавили.

По думите му договорът е за три години.

" Ради е на 30 години, в този момент е в силата си, обикновено е последните години от кариерата си да завоюва повече пари, тъй като въпреки всичко трудовият живот на един футболист не е доста дълъг. Офертата на " ЦСКА 1948 " е добра за всички страни и ние я приехме. Наближава краят на трансферния прозорец и считам, че Ради би трябвало да бъде сигурен за бъдещето си ", съобщи Стефанов на конференция.

Той добави, че предходната година е имало питане от ЦСКА, само че не и предложение. Каза още, че информациите за прекосяване на Кирилов на " Българска войска " са " съчинения по картинка ", защото тази година в " Славия " не са търсени от ЦСКА.

От " ЦСКА 1948 " оповестяват, че футболистът е в отлична физическа форма и напълно скоро ще може да играе. " Острието показва задоволство след осъществения трансфер, както и пределна упоритост за победи с тима ", допълват от тима.

Следващият мач на " ЦСКА 1948 " е гостуването на ЦСКА в понеделник.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР