ЦСКА 1948 и ЦСКА-София могат да се изправят един срещу

...
ЦСКА 1948 и ЦСКА-София могат да се изправят един срещу
Коментари Харесай

Ще има ли мач ЦСКА 1948 - ЦСКА-София на 25 септември?

ЦСКА 1948 и ЦСКА-София могат да се изправят един против различен сред 25-ти и 27 септември. Това сочи регламентът за Купата на България. Както е известно, професионалните клубове започват в конкуренцията от 1/16-финалите. Там 14-те отбора от Първа лига плюс най-високо класираните два тима от Втора лига през сезон 2017/2018 ще са в урната на поставените. Останалите ще са в урната на непоставените.

Поради тази причина съществува опция ЦСКА 1948 и ЦСКА-София да се изправят един против различен още на старта. Ако това се случи, хазаин ще е отборът от Втора дивизия. Срещата ще се играе на стадион “Васил Левски”, а публиката на гостите ще бъде настанена в бранш “Б”, защото секторите “А” и “Г” ще са за ЦСКА 1948.



Ако двата клуба се разминат с директен дуел през септември, до края на годината ще имат още една опция да се изправят между тях. Това може да се случи в края на октомври, когато ще се играят 1/8-финалите от шампионата за Купата на България. Условието обаче е да преодолеят съперниците си на 1/16-финалите. На тази фаза тимът от по-ниската дивизия няма да има преимущество и хазаин ще е първият изтеглен на жребия клуб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР