ЦСКА 1948 и Лудогорец завършиха наравно 2:2 в интригуващ мач

...
ЦСКА 1948 и Лудогорец завършиха наравно 2:2 в интригуващ мач
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Лудогорец не се победиха

ЦСКА 1948 и Лудогорец приключиха наедно 2:2 в завладяващ мач от първата шестица на родновото състезание. На стадион " Витоша " първенците сбъркаха в битката за купата и сдадоха първото място в класирането.

Всичко по-интересно се случи през втората част, когато паднаха всички попадения. Спас Делев откри в 46-ата минута, а Педриньо изравни в 58-ата. Скоро по-късно Кирил Десподов още веднъж даде преднина на " орлите ", само че пет минути преди края на мача пък Ивайло Чочев още веднъж изравни.

По този метод се обрисува инфарктна развръзка на шампионата. Както в борбата за купата, по този начин и за разпределението на европейските места.

Към момента ЦСКА - София остава на върха на класирането с точка задатък пред Лудогорец. " Червените " са с 80, а " зелените " със 79. В борбата за третата позиция, която дава право на присъединяване в Европа. ЦСКА 1948 има 62 точки, а Левски е с една по-малко.

В оставащите два кръга на конкуренцията ЦСКА - София има домакинство на ЦСКА 1948 и мач с Левски. Лудогорец пък имат конфликт със " сините " и мач с Черно море. Последният мач на днешните домакини пък е против Локомотив (Пловдив).

*снимка Gong.bg
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР