ЦСКА 1948 и Лудогорец завършиха 2:2 в последния мач от

...
ЦСКА 1948 и Лудогорец завършиха 2:2 в последния мач от
Коментари Харесай

Чочев спъна Лудогорец

ЦСКА 1948 и Лудогорец приключиха 2:2 в последния мач от III плейофен кръг в Първа група на efbet Лига. На стадион " Витоша " в Бистрица равенството подпечата Ивайло Чочев (85) с удар под плонжа на вратаря Сержио Падт. 
Националите Спас Делев (46) и Кирил Десподов (62) извеждаха гостите напред, само че бразилецът Педриньо (58) върна домакините в мача.
Чочев вкара 21-вия си гол през сезона и смъкна първенеца Лудогорец от върха. Два кръга преди края отборът от Разград има 79 т. - с 1 по-малко от ЦСКА. ЦСКА 1948 е трети с 62 т. - с 1 пред Левски.
В идващия кръг в събота ЦСКА 1948 гостува на новия водач ЦСКА, а Лудогорец приема Левски.
Домакините можеха и да завоюват мача, само че в 9-ата мин. на добавеното време Радослав Кирилов от чиста позиция стреля над вратата на " Орлите ". Резервният вратар Генадий Ганев избави мрежата си при две отлични положения на гостите също в добавеното време от 10 минути. 
Очаква се най-сетне селекционерът Младен Кръстаич да повика Чочев в националния тим за евроквалификациите с Литва и Сърбия на 17 и 20 юни.
" Равенството е равностойно на загуба. Виновниците сме единствено ние. Позволихме на ЦСКА 1948 да ни вкара два гола. Отбелязахме две попадения, само че не успяхме да ги удържим. Не съм обезпокоен, сърдит съм от нашите две неточности, които направихме за головете. За да станеш първенец, нямаш право да допускаш такива попадения. Всеки мач за Лудогорец е значим. Следващите два - също. Трябва да намерим метод да минимизираме грешките и да спечелим и двата дуела ", съобщи треньорът на Лудогорец Ивайло Петев.
" Честта и феърплеят са водещите полезности на ЦСКА 1948. След като не победихме, не мога да смятам дебюта ми за сполучлив. Негативният резултат от финала в сряда (1:3 за Лудогорец) повлия на момчетата, само че ги приветствам за реакцията и играта им на тежкия терен. Знам какъв мач ни следва с ЦСКА. Ние обаче гледаме единствено нашите цели ", сподели дебютиралият отпред на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски. 
След мача стана ясно, че героят Чочев е играл с температура 38 градуса, а английският сътрудник Гай Бранстън е следил крилото Георги Русев по поръчка на първокласен белгийски отбор.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР