ЦСКА 1948 и Етър закриват шестия кръг в efbet Лига.

...
ЦСКА 1948 и Етър закриват шестия кръг в efbet Лига.
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 ще се връща на победния път с 28-годишния нов треньор

ЦСКА 1948 и Етър закриват шестия кръг в efbet Лига. Мачът на стадион " Витоша " е от 20:30 часа и ще се излъчва в ефира на DIEMA SPORT. Може да го наблюдавате и на NOVSPORT.COM.

" Червените " ще бъдат воден от нов треньор след раздялата с Атанас Рибарски. 28-годишният Николай Панайотов ще изведе тима в този мач, до момента в който не престават да циркулират разнообразни клюки за треньорския пост. Една от спекулациите е за гръка Сократис Офидопулос, който е бил треньор в АЕК Атина.

Бистричани нямат победа към този момент 4 мача. Последният триумф на отбора пристигна преди близо месец с 3:0 над Пирин.

Етър влиза в мача седмица, откакто взе първата си точка за сезона – хикс против Берое. Старши треньорът на отбора Емануел Луканов няма да може да разчита на Илкер Будинов, който е с лека контузия. За наставника остават обаче проблемите с реализирането на голове. „ Болярите “ са с втората най-слаба офанзива след тази на Пирин.

Вероятни сформира: 

ЦСКА: Наумов, Гурища, Петров, Елитон, Орачев, Ценов, Чочев, Илиев, Педриньо, Русев, Кяртансон ЕТЪР: Величков, Христов, Димов, Г. Ангелов, Николов, Я. Ангелов, Моран, Станев, Бакалов, Бокхулда, Тошев Стадион:  " Витоша ", Бистрица 
Съдия: Стоян Арсов 
Начало: 20:30 часа
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР