ЦСКА 1 : 0 Шанхай Шенхуа 80′ ГОООЛ ЗА ЦСКА!!

...
ЦСКА 1 : 0 Шанхай Шенхуа 80′ ГОООЛ ЗА ЦСКА!!
Коментари Харесай

ЦСКА - Шанхай Шенхуа 1:0, Али Соу бележи


ЦСКА

1: 0

Шанхай Шенхуа
 80′
ГОООЛ ЗА ЦСКА!! 1:0!! АЛИ СОУ! Устремът на ЦСКА въпреки всичко даде резултат и голът в тяхна изгода падна 10 минути преди края. След поредна офанзива през центъра, Евандро откри междина в китайската защита и комбинира с Али Соу. Африканецът резервира самообладание и елегантно преодоля вратаря на противника.
77′
Кристиян Малинов опита да изведе в кулоар Евандро, само че задачата му бе разгадана от вратаря на Шанхай, който пресече в решителния миг.
71′
В последните минути офанзивите на ЦСКА стават все по-опасни. Отбраната на Шанхай за момента се оправя с " аленото " настъпление.
60′
Нестор ел Маестро прави сериозна рокада в своя отбор, като в игра пуска петима нови футболисти: Жоржиньо, Малинов, Тиаго, Евандро и Чорбаджийски.
59′
ПИНТО! Отговорът на столичани не закъсня и преференциална опция се откри пред халфа Рубен Пинто. Атака през центъра приключи с извеждащ пас за португалеца, който обаче не съумя да откри мрежата с техничното си блъскане на топката.
56′
МОРЕНО! Подновяването на контролата може и да донесе активизация в офанзивата на ЦСКА, само че първото чисто състояние беше за символичните посетители. Капитанът Морено беше оставен непокрит след центриране от корнер. Колумбиецът насочи с глава към далечния ъгъл, но опитът му се увенча с крах.
49′
Рафаел Енрике получи пас в вероятност, след което имаше отлична опция да центрира, само че за жал право в ръцете на вратаря.
45′
ИГРАТА съдебна експертиза ПОДНОВЯВА!
45′
ПОЧИВКА!
37′
Опорният халф на " армейците " Жанио Бикел стреля мощно от над 30 метра, като топката летеше под гредата. Стражът на Шанхай внимаваше и мазета с една ръка в корнер.
34′
Футболистите на ЦСКА предявиха плахи искания за дузпа, откакто Соу падна в полето на Шанхай. Главният рефер обаче остана безгласен и даде сигнал играта да продължи.
31′
Али Соу тормози оптимално защитата на Шанхай Шенхуа, само че вратарят на съперника стигна първи до топката.
25′
Оскар Ромеро опита шанса си с изстрел от междинна отдалеченост. На парагваеца му липсваше акуратност и прати коженото кълбо високо в навън.
14′
ШАНС ЗА ЦСКА!! Селекцията на Нестор ел Маестро беше покрай откриващото попадение в 13-ата минута. Центриране от фаул внесе ужас в защитата на азиатците, като единствено решителната интервенция на Ли Пенг, хвърлил се на шпагат в краката на Перейра, избави китайците от гол във вратата им
8′
Добър късмет пред " армейците " се откри в 8-ата минута. Вратарят на Шанхай - Ли Сухай остана под топката след центриране от корнер. От грешката му опита да се възползва Стивън Перейра, само че хибридът му на изстрел с тил и глава излезе в навън.
6′
Равностойно начало на срещата. Двата отбора залагат на нападателен футбол, като китайците към този момент насочиха един изстрел от междинна отдалеченост, който обаче не затрудни по никакъв метод Черниаускас.
1′
НАЧАЛО НА МАЧА!
Състав 30. Витаутас Черниаускас 27. Ли Сухай 11. Станислав Манолев 10 Джовани Морено – капитан 5. Николай Бодуров (к) 16. Ли Янки 25. Стивън Перейра 18.Жао Ди 3. Жеферсон Телес 37. Сун Шилин 16. Жанио Бикел 51. Жан Илин 20. Тиаго Родригес 11. Оскар Ромеро 6. Рубен Пинто 23. Бай Яжун 8. Едвин Джеси 26. Кин Шенг 17. Енрике Рафаел 32. Еди Хуан Франсис 22. Али Соу 6. Ли Пенг Треньор Нестор ел Маестро Кике Санчес Флорес Резерви 1. Данте Стипица 12. Петър Петров 2. Стойчо Атанасов 4. Божидар Чорбаджийски 14. Ангел Лясков 28. Никола Борисов 26. Валентин Антов 27. Борис Секулич 23. Йоан Бауренски 15. Кристиян Малинов 18. Мартин Смоленски 19. Кирил Десподов 7. Жоржиньо 10. Евандро
Отборът на ЦСКА ще изиграе своя трети надзорен дуел на испанска земя. След равенството с Бохум (1:1) и неприятната загуба от унгарския Академия Пушкаш, грандът ще търси дебютна победа за 2019-а година против екзотичния китайски отбор - Шанхай Шенхуа.
 Фенове
Фенове " захапаха " Звяра Мауридеш, бил като Игуаин

" Тлъстак, яж по-малко и тренирай повече "

В лагера на " алените " към този момент могат да употребяват своя бразилски защитник Жеферсон, макар че е обратно с подготовката. Нестор ел Маестро и компания бяха сюрпризирани и от новината, че сякаш сигурният трансфер на Мауридеш в Рапид (Виена) е пропаднал, като той още веднъж ще бъде на " армейско " разположение.

Впечатление в титулярния състав на ЦСКА прави отсъствието на Кирил Десподов. На негово място измежду стартовите 11 ще забележим Енрике Рафаел, който ще оформи атакуващо трио с Едвин Джеси и Али Соу. В центъра на отбраната капитанът Бодуров ще има нов сътрудник - Стивън Перейра.
 Димитър Пенев: Като гледаш класирането ти става терсене, търсиш хапче да ти мине главичката
Стратега: Като гледаш класирането ти става терсене, търсиш хапче да ти мине главичката

" Трябва да поглеждаме и към двора на Левски, с цел да знаем какво се случва "

Любопитен миг от съперничеството сред ЦСКА и Шанхай е, че консултантът на отбора - Люпко Петрович е бил треньор на азиатците през към този момент далечната 2000 година.

Шанхай Шенхуа е китайският отбор, който повлече крайник в привличането на огромни международни звезди преди няколко лета. Екипа на клуба са носили Никола Анелга, Дидие Дрогба и Карлос Тевес. Преди няколко часа футболист на този състав беше и Демба Ба, само че той бе продаден на турския Истанбул ББ.

Така погледите ни през днешния ден само ще бъдат ориентирани към колумбиеца Фреди Гуарин, който в Европа направи име в тимовете на Порто и Интер. Треньор на Шанхай е испанецът Кике Санчес Флорес, спечелил Лига Европа и Суперкупата на УЕФА с Атлетико (Мадрид) през 2010 година.
 Фенове на ЦСКА към Левски: Да ви е цветущ
Фенове на ЦСКА към Левски: Да ви е цветущ " армеецът " Димитър Ганев!

Очаква се той да бъде новият необут на " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР