ЦСКА 02 април 20:00 Берое Състав 1. Густаво Бусато 19.

...
ЦСКА 02 април 20:00 Берое Състав 1. Густаво Бусато 19.
Коментари Харесай

ЦСКА - Берое, стартови състави


ЦСКА

02 април 20:00

Берое
 Състав 1. Густаво Бусато 19. Иван Турицов 4. Мено Кох (к) 22. Томас Лам 15. Тибо Вион 3. Жеферсон Телес 24. Карло Мухар 5. Федерико Варела 7. Йоан Баи 10. Георги Йомов 9. Жорди Кайседо. Треньор Стойчо Младенов Петър Хубчев Резерви 25. Димитър Евтимов, 14. Калоян Кръстев 17. Бисмарк Чарлс 30. Яник Вилдсхут 21. Амос Юга 8. Греъм Кери 27. Маурисио Гарсес.
Отборите на ЦСКА и Берое се изправят в късния съботен дуел (20:00 часа) от програмата на efbet Лига. Трите точки са от значително значение и за двата състава. Селекцията на Стойчо Младенов позволи поредност от неточности, които отдалечиха " алените " от борбата за купата. Гостите към момента намират себе си под управлението на Петър Хубчев, само че не престават да са в битката за място в Топ 6.
 Голмайсторът на ЦСКА ще бъде част от откриващия мач на Мондиал 2022
Голмайсторът на ЦСКА ще бъде част от откриващия мач на Мондиал 2022

Жорди Кайседо и Еквадор ще премерят сили с домакина Катар в първия мач от Световното състезание

По време на паузата за национални тимове ЦСКА изигра контрола със Спортист (Своге) и се наложи с 3:1. Феновете на отбора пък не престават с митинга пред постройката на БФС, откакто в последните дни имаше замяна на остри реплики сред футболната ни федерация и управлението на " алените ".

Тимът на Стойчо Младенов е без победа и без вкаран гол в последните три кръга. Наказан за днешната среща е Брадли Мазику, а контузени са Юрген Матай и Ахмед Ахмедов. Възстановени обаче са Федерико Варела, Георги Йомов и Тибо Вион. В средата на седмицата " армейците " съумяха да привлекат бранителя и национал на Люксембург - Енес Махмутович.
 Берое е единствено с 1 гол при последните си 10 визити на
Берое е единствено с 1 гол при последните си 10 визити на " Българска войска "

Вижте любопитната статистика

Беройци са седми и се борят за присъединяване в първата шестица. Те имат 32 точки, със единствено една по-малко от шестия Славия.

Заралии ще се борят против историята през днешния ден, откакто изгубиха 9 от последните си 10 гостувания на стадион " Българска войска " и вкара единствено веднъж в този интервал.
 Гриша Ганчев и Стоичков на мача ЦСКА - Берое на следващия ден?
Гриша Ганчев и Стоичков на мача ЦСКА - Берое на следващия ден?

Ще бъдат дружно в ложите

Отбори от Полша и Кипър пък наблюдават Джонатан Перейра, който обаче съобщи, че би желал да остане в Берое. Наставникът Хубчев няма да може да разчита на осъдените Омар Камара и Абубакар Тунгара. Именно след наказване обаче се завръща Симеон Мечев.

Главен арбитър на дербито е Ивайло Стоянов, с помощници Иво Колев и Драгомир Милев. С ВАР ще се занимават Радослав Гидженов и Мартин Маргаритов. Делегат на БФС е Николай Коев, а работата на реферите зорко ще следи Стоян Алексиев.
 Дани Генов: Вярвам, че имаме силите да победим ЦСКА
Дани Генов: Вярвам, че имаме силите да победим ЦСКА

" Ако желаеме да сме в шестицата, би трябвало да се хвърлим крепко както на " Армията " "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР