ЦРУ търси агенти с турски, арабски, персийски и китайски езициДиректорът

...
ЦРУ търси агенти с турски, арабски, персийски и китайски езициДиректорът
Коментари Харесай

ЦРУ търси агенти с турски, арабски, персийски и китайски езици

ЦРУ търси сътрудници с турски, арабски, персийски и китайски езици
Директорът на Централното разследващо ръководство на Съединените американски щати Джина Хаспел съобщи, че ръководената от нея организация има потребност от сътрудници владеещи арабски, китайски, персийски и турски езици, предава CNNTurk.

Според Хаспел точно сходни сътрудници са от първостепенна нужда за разследващи интервенции в страни, съперници на Съединените щати.

Хаспел, която след терористичните атентати от 11 септември 2001 година е ръководела един от тайните затвори на Централно разузнавателно управление на САЩ в Тайланд, беше назначена от президента Доналд Тръмп през май 2018 година макар митингите на редица правозащитни организации.

Според нея Съединени американски щати прекомерно дълго време са били напълно погълнати от битката против интернационалния тероризъм, само че в този момент би трябвало да се завърнат към практиката да правят разследваща активност против страните съперници на Съединените щати.

Хаспел не назова съответно въпросните страни, само че акцентира, че за задачата организацията има намерение да назначи и образова за сътрудници чиновници, които приказват арабски, турски, китайски, персийски и турски езици. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР