ЦРУ изпраща американски войници, представени като контрактори, в Украйна, за

...
ЦРУ изпраща американски войници, представени като контрактори, в Украйна, за
Коментари Харесай

Полк. Дъглас Макгрегър: ЦРУ пращат в Украйна армия от американски наемници

Централно разузнавателно управление на САЩ изпраща американски бойци, показани като контрактори, в Украйна, с цел да оказват помощ на въоръжените сили на тази страна да ръководят оборудването на НАТО, сподели някогашният консултант на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър.

„ Ние набираме допустимо най-вече наемници. Те са спонсорирани от Централно разузнавателно управление на САЩ посредством подправени организации. Това демонстрира какъв брой сме обезверени “, сподели той и добави, че контракторите са хора, които до през вчерашния ден са носили американски униформи, а в този момент ги изпращат в Украйна за осъществяване на сложени задания.

Според него без тяхна помощ бойците на въоръжените сили на Украйна не могат независимо да употребяват по-голямата част от оборудването, доставено от Запада, както и да ръководят новите танкове, които страните от НАТО скоро ще доставят, заради което възнамеряват да изпратят европейски инструктори от такива страни като Чехия, Германия, Латвия до Украйна, Литва, Норвегия и Обединеното кралство.

„ Украйна е под наш цялостен надзор, в това число държавното управление и армията....... Решихме да управляваме тази лодка до дъно, без значение какъв брой айсберги има по пътя си. И мисля, че тя към този момент се е сблъскала с подобен и отива към дъното “, сподели Макгрегър.

А фактът, че американски наемници, в това число освен " сиви гъски ", само че и военнослужещи, участват в Украйна, не е вест. Но тук се оказва цялостен конвейер. И за какво Централно разузнавателно управление на САЩ прави това, а не Пентагона?

„ Тъй като това са разследващи и подривни интервенции и непознатото разузнаване е отговорно за тяхното осъществяване “, изяснява професорът от Московския държавен университет на името на М.В. Ломоносов, лекар по политически Андрей Манойло.

" СП ": - Според вас по-голямата част от американските наемници към момента ли са военни, проведени от управляващите на Съединени американски щати? Или самотници - авантюристи?

- Може да има друг контингент. Повечето от тях са професионални наемници и авантюристи. Отървавайки се от тях, държавното управление на Съединени американски щати употребява в Украйна таман този детайл, който е доста рисков и за американците: в края на краищата наемникът не се интересува за кого да се бие, стига клиентът да е кредитоспособен. Ако не загинат в Украйна, ще се причислят към бойците на наркокартелите.

Но има и обособена категория настоящи американски военни, които са в командировки там.

" СП ": - Според вас единствено Съединени американски щати вършат това проведено? Ами другите страни от НАТО?

- Няма точни данни за други страни от НАТО, само че се знае, че в радиопрехватите на фронтовата линия се чува не украински, а полски и британски. Много полски наемници бяха унищожени. Някак си стигнаха до там.

" СП ": - Ако беше допустимо да заловим най-малко един от тях жив, и той да да даде показания. Това щеше ли да промени нещо?

- Вече имаме много пленени наемници, както имигранти от европейски страни, по този начин и американци. Всички са разпитани. Всички свидетелстват. За мен е мистерия за какво не се демонстрират на необятната аудитория.

Ако се демонстрират такива наемници по малкия екран ще е доста по-полезно от сегашните мизерни антифейкове. Съединените щати сигурно биха имали контрааргументи против това, само че щяхме да забележим по какъв начин се държат, когато ги заловен за ръка.

" СП ": - Макгрегър е явен почитател на " хайпа "... Може ли да му се има вяра?

- Дори не личността на Макгрегър ме обърква, а фактът, че той е единственият. Никой не излъчва в едно и също платно. Той е маргинал, за който по някаква причина нашите медии се хванаха конвулсивно, забравяйки, че той може би ни подхлъзва. Американците нямат никакво обезсърчение, само че има доста сериозна битка, в която " наемници, возещи се подводници " е единствено един от епизодите.

Танковете на НАТО са комплицирано съоръжение “, уверен е политологът Владимир Можегов.

- За тях се учи да се ръководят от шест месеца до две години. Разбира се, че вместо да учиш украинци, по-лесно е да изпратиш хора, които към този момент знаят по какъв начин се прави.

Фактът, че Централно разузнавателно управление на САЩ прави това е обикновено за тях. Централно разузнавателно управление на САЩ в действителност е страна в страната. Повечето от интервенциите, които Съединените щати организират в чужбина след Втората международна война, са поверени на Централно разузнавателно управление на САЩ.

Тук към момента би трябвало да разберете каква е Украйна през днешния ден. Това е такава дойна крава, която госпожа Нюланд, брачният партньор й, Блинкен и други доят - целият този неоконсерваториален екип, който е обвързван с Украйна освен посредством бизнес тактики, само че и посредством фамилни връзки - всички те са потомци на първите емигранти от Украйна и Източна Европа.

Трябва да се разбере, че даже разкриването на информация за присъединяване на Централно разузнавателно управление на САЩ няма да повлияе на нищо. Това са неофициални ранглисти. Те не минават през Министерството на правораздаването. В същото време се пробват да съдят Тръмп за събитията към щурма на Капитолия, само че се мълчи за делата на екипа на Байдън!

Украинците са същите руснаци и по тази причина бързо се научават по какъв начин да работят с всякакво съоръжение “, споделя Владимир Лепехин, шеф на Института на ЕАЕС.

Но към момента има потребност от инструктори. Например, с цел да превеждат команди и указания от британски на съветски.

" СП ": - Това естествена процедура ли е за Съединени американски щати? Имаше ли нещо друго сходно?

- Във всяка прокси война американците или НАТО се държат по този начин. Например през 2008 година инструктори от Съединени американски щати и НАТО придружаваха грузинските войски в Грузия.

Преди това имаше нещо сходно в Югославия, когато обслужваха косовските албанци да вземем за пример. Ами в Сирия, Ирак, Афганистан американците водиха война и водят война главно посредством проксита. И за какво да не водят война, в случай че има повече от задоволително хора, които желаят да пролеят кръв за една стотинка?

" СП ": - Защо Централно разузнавателно управление на САЩ прави това, а не, да речем, Министерството на защитата?

- Най-вече Централно разузнавателно управление на САЩ прави това, само че от време на време Министерството на защитата. Централно разузнавателно управление на САЩ е намесено по-често, тъй като се изисква да държи Съединени американски щати въвлечени тайно, с цел да сътвори усещането, че има единствено вътрешен спор и Съединени американски щати нямат нищо общо с него.

" СП ": - Смятате ли, че единствено Съединени американски щати или други страни от НАТО вършат това? Какъв съгласно вас като цяло е процентът на наемниците - проведени групи, изпратени от техните страни?

„ Разбира се, освен Съединени американски щати, само че и Англия, от време на време и Франция, вършат това. Те имат лична школа, добре координирана система, бюджети и технологии.

Напоследък американците интензивно притеглят в специфичните си интервенции представители на разузнаванията на други страни – Германия, Норвегия, Полша, балтийските страни и други, с цел да ги омърсят с кръв. Например тайните служби на Холандия евентуално са взели участие в организацията на злополуката на Боинга в Донбас, а датчаните и норвежците също са взели участие в организирането на детонациите на газопроводите „ Северен поток “.

" СП ": - Какво трансформира намесата на Централно разузнавателно управление на САЩ? Ако е допустимо да се получат доказателства за тяхното присъединяване, тогава по какъв начин да се употребяват?

- Първо, не е елементарно да се набират такива доказателства, тъй като постоянно се носят митове за присъединяване на спецслужби в непристойни каузи. В резултат на това е мъчно да се разграничи свободен наемник от елементарен чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ.

Но даже нещо да може да се удостовери, това не трансформира нищо. Русия е отговорна за това, че Съединени американски щати желаят да ядат. Информационните и външнополитически запаси към момента са на американска страна. И също така нито една страна не се стреми към сериозна борба сред специфичните служби. Дори Китай през днешния ден не се намесва в това, да не приказваме за Русия.

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо`. Подскажете на вашите другари в Ловеч кого да поддържат!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР