Цорк: Пулишич остава в Борусия Дортмунд до края на сезонаПолузащитникът

...
Цорк: Пулишич остава в Борусия Дортмунд до края на сезонаПолузащитникът
Коментари Харесай

Цорк: Пулишич остава в Борусия Дортмунд до края на сезона

Цорк: Пулишич остава в Борусия Дортмунд до края на сезона
Полузащитникът на Борусия Дортмунд Кристиян Пулишич ще остане в клуба до края на сегашния сезон, заяви спортният шеф на,,жълто-черните “ Михаел Цорк. Последните спекулации по отношение на бъдещето на надарения американец го изпращаха в Челси през януарския трансферен прозорец. 20-годишният футболист бе титуляр в последните две акции за Дортмунд в Бундеслигата, само че от началото на новия сезон игровите му минути на терена са лимитирани заради мощното показване на различен младок в лицето на Джейдън Санчо.

,,Знаем за тези клюки по отношение на бъдещето на Пулишич от много време “, съобщи Цорк за немското издание Kicker. „ Очакваме той да остане в тима най-малко до края на сезона “, приключи спортният шеф на Дортмунд. Пулишич се причисли към клуба през 2015 година, когато бе на 16-годишна възраст, като оттогава изигра 107 мача за отбора от Бундеслигата, отбелязвайки 15 гола. Той бе титуляр за Съединени американски щати при загубата в приятелския мач от Англия с 3:0 на,,Уембли “.

Борусия Дортмунд е водач във краткотрайното класиране с четири точки задатък пред втория Борусия Мьонхенгладбах. В идващия кръг съставът гостува на Майнц 05 в опит да продължи серията си без загуба в шампионата от началото на сезона. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР