Цолова е смъртно обидена на дългогодишния си екранен партньор Виктор

...
Цолова е смъртно обидена на дългогодишния си екранен партньор Виктор
Коментари Харесай

Ани Цолова смазана от тежка депресия: Виктор ме предаде! Натирената от ефир си падала по колегата си, а той свалял заместничката й!

Цолова е смъртно афектирана на дългогодишния си екранен сътрудник Виктор Николаев.

Изгонената от утринния блок на Нова Ани, с оскърбление забелязвала, че Виктор е усмихнат до уши паралелно до новата си колежка Аделина Радева.

Колеги пък й доверили, че Николаев се опитвал да флиртува с Аделина. Това напряко поразило Цолова, която и преди си падала по леко смотания Виктор. Сега, разбирайки, че сътрудника й освен е удовлетворен от промяната, само че и се смъква на новата си екранна партньорка, Цолова не се стърпяла и наричала пред всички общи другари Николаев „ изменник “.

„ Бързо ме не помни. Не е предходна и година, откогато не сме дружно в ефир и към този момент ме не помни, даже не си спомня за мен “, казвала Цолова.

Освен, че Виктор не намирал време да й звънне един телефон, плевенчанката, която постоянно дразнеше с некомпетентните си въпроси и изказвания, се дразнела и от това, че Аделина е доста по-компетентна и начетена от нея, написа „ Таблоид “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР