Цивилен полицай е бил нападнат с мачете преди минути, видя

...
Цивилен полицай е бил нападнат с мачете преди минути, видя
Коментари Харесай

Извънредна ситуация! Нападнаха с мачете цивилен полицай във Враца, патрулки блокираха централен булевард /снимки/

Цивилен служител на реда е бил атакуван с мачете преди минути, видя първо кореспондент на организация BulNews. Инцидентът а станал на бул. „ Христо Ботев “ покрай светофарите на пл. „ Руски “.
Служителят на Министерство на вътрешните работи се движел със своя джип „ Фолксваген “ от пощата в центъра на града към бул. „ Мито Орозов “. По пътя си изпреварил лек автомобил „ Тойота “ и малко по-късно спрял до банкомат. Докато теглел пари го нападнал чужд мъж с мачете, който нарязал задната му дясна гума на джипа, скочил в колата и потеглил с мръсна газ.
Полицаят незабавно се обадил на своите сътрудници и незабавно дохвърчали две патрулки. С общи старания те съумели да блокират колата малко преди светофарите. Оказало се, че нападателният водач е пийнал, а занапред вървят тестванията на опиати. С него било и детето му, само че това не му е попречило да раздава правораздаване по улиците. При обиск в неговия автомобил било открито мачете, което той употребявал при нападението.
Регистрационните табели на лекия автомобил към този момент са свалени и на място не престават процесуално-следствените дейности. До броени минути се чака мъжът да бъде задържан за 24 часа и наведен в районното.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР