Циците на Мика Стоичкова са увиснали грозно от кърменето. Това

...
Циците на Мика Стоичкова са увиснали грозно от кърменето. Това
Коментари Харесай

Потрес! Гърдите на Мика Стоичкова увиснаха грозно

Циците на Мика Стоичкова са увиснали грозно от кърменето. Това се набива на очи от разголените фотоси, с които щерката на футболното великолепие Христо Стоичков залива интернет напоследък. Хубавата Мика го играе млада разкрепостена майка с много еротични фрагменти в обществените мрежи, само че мъжката част никак не е очарована от спихнатия ѝ бюст. За похлупак пък именитият ѝ татко Ицо Стоичков взел да я хока, че прекалява с разголените си изяви и става за срам в хорските очи.

Преди да стане майка Мика Стоичкова пъчеше не изключително огромни, само че за сметка на това стегнати и напращели гърди, с които хващаше мъжкото око. След раждането на първородната ѝ щерка Миа обаче законите на анатомията очевидно са тръгнали внезапно против нея. Близки до именитата фамилия настояват, че младата майка кърмила дъщеря си съвсем до втората ѝ годишнина. Именно това се оказало съдбовно за провисналия сега бюст на Мика. Самата тя също не била на кеф от деформацията, само че се утешавала, че това е естествена смяна при майчинството и е само в името на детето.

Твърди се, че Мика от дълго време желае да ремонтира бюста със силикон, само че по този начин и не може да се реши на тази стъпка. Работата е там, че Стоичковата дъщеря се страхувала от самата интервенция и няма храброст да легне под ножа, писа Уикенд.

Иначе Мика е склонна на козметични корекции по себе си. Преди време тя си напомпа изтънелите си устни с хиалурон и към този момент с ненаситност раздава модифицирани усмивки и целувки в мрежата. Това обаче е надалеч по-лека процедура спрямо имплантирането на силиконови гърди, за което на Мика към момента не ѝ стиска.

Освен това срещу изкуствените цици бил татко ѝ Христо Стоичков. По-големият дерт на Камата обаче бил разюзданото ѝ държание в интернет. Като типичния ревностен татко Ицата се видял в знамение от разголените фотоси на дъщеря си в последно време и почнал да ѝ се кара. Често се стигало и до по-сериозни фамилни разпри. Непокорната Мика обаче постоянно се измъквала с оправданието, че сега е необвързана и като самостоятелна жена е свободна да се демонстрира пред хората, както откри за добре.

Вече повече от година и половина тя гледа дъщеря си Миа сама. В началото на 2019 година Мика се раздели с бащата на детето си Айкут Рамадан. Двамата се ожениха в Щатите през лятото на 2016 година, а същата есен се роди Миа. След раздялата звездната дъщеря имаше тежък интервал на меланхолия и твърдеше, че си е взела отмора от мъжете.
Въпреки това постоянно пълзяха клюки, че върти секрети любовници. Първият подобен бе някогашен аржентински футболист на име Кевин, с който бе засечена няколко пъти в интимна непосредственост. Преди време я заподозряха, че има алъш-вериш с персоналния ѝ фитнес треньор. Сега пък за новата ѝ тръпка е спряган рапърът Кристо. Говори се, че посредством него Мика се е насочила към музикалния шоубизнес, само че връзките им може и да са оттатък чистия професионализъм.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР