Цистерните от дерайлиралата композиция в района на гара Пловдив вече

...
Цистерните от дерайлиралата композиция в района на гара Пловдив вече
Коментари Харесай

Борисов кацна директно в Пловдив, за да се запознае на място с инцидента с влака

Цистерните от дерайлиралата комбинация в региона на гара Пловдив към този момент са изтеглени на задоволително разстояние от региона на гарата. Двата локомотива от композицията също са изправени и нормализирани и следва напълно скоро да бъдат изтеглени на безвредно разстояние от гара Пловдив. Това рапортуваха на министър-председателя Бойко Борисов регионалният шеф на Пловдив Здравко Димитров и шефът на ОД на МВР-Пловдив старши комисар Атанас Илков.

Премиерът Борисов кацна непосредствено в Пловдив на връщане след присъединяване си в Мюнхенската конференция по сигурността, с цел да се запознае персонално и на място със обстановката към случая. Освен това регионалният шеф Здравко Димитров осведоми премиера, че изрично няма приключване на газ както по време на случая, по този начин и след него. Димитров е докладвал на министър-председателя от 7.30 ч. сутринта на всеки кръговиден час за дейностите на всички държавни институции, които са работили на мястото на повредата.

Премиерът Борисов беше осведомен още, че следствието на случая е поето от следователите от Националната следствена работа и се правят всички нужни процесуално-следствени дейности.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР