Цирковият акробат Енчо Керязов така и не се разведе с

...
Цирковият акробат Енчо Керязов така и не се разведе с
Коментари Харесай

Ти Да Видиш! Мария Игнатова Се Върнала При Рачков?

Цирковият акробат Енчо Керязов по този начин и не се разведе с дългогодишната си брачна половинка Дима и избра да резервира брака си, вместо да се отдаде на любовницата си Мария Игнатова. Останала сама и отхвърлена, тв водещата потърсила някогашния си другар Димитър Рачков и със сълзи на очи го умолявала да се върне при нея, твърди „Таблоид“.

Екранната партньорка на Алекс Раева и комикът са разграничени близо година, а до разлъката се стигна поради невярност от нейна страна. Чаровната русокоска откри нова пристрастеност в лицето на Керязов и скоро по-късно постави завършек на връзките си с Рачков.

„Митко беше доста засегнат, само че се стараеше да не го демонстрира. Никога не е споделил неприятна дума за Мария. Даже когато го заряза, не навлизаше в детайлности и пояснения, само че си личеше, че тъгува по нея ”, описват хора от обкръжението на Рачков. Същевременно след една дузина отричания, че имат нещо интимно, брачната половинка на Енчо надуши истината и му сложила ултиматум да избира – или Мария, или нея. Изправен пред мъчно решение, Керязов въпреки всичко предпочел да остане със законната си половинка в името на двете им деца. Мария до последно се надявала, че Енчо ще зареже брачната половинка си.

Щом видяла, че връщане обратно няма и той е направил своя избор, Игнатова се обадила на Рачков и през сълзи се замолила да й даде втори късмет. Въпреки обидата и огорчението, артистът към момента я обичал и откликнал на жалбите й, само че дали да възобновят връзката си към момента се колебаел. Доверието му в нея към този момент се било изпарило и Митко изискал малко време да намерения, с цел да реши какво да прави с персоналния си живот оттук насетне.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР