Цирковете във Верея нямат край. Едва 9 дни, след като

...
Цирковете във Верея нямат край. Едва 9 дни, след като
Коментари Харесай

Неразбориите във Верея продължават, Киров напусна отбора

Цирковете във Верея нямат край. Едва 9 дни, откакто пое заралии, Людмил Киров напусна тима, написа " Тема спорт ". Той води отбора единствено в гостуването на Лудогорец преди седмица, изгубено с 1:2, като съобщи след мача, че има вяра в спасението на тима, който към момента е без победа, и че занапред ще усъвършенства представянето си.

В неделя отборът приема Дунав. Интересното е, че Киров е спряган да поеме точно " драконите ". " Още след мача с Лудогорец имах предпочитание да си разтрогна контракта с Верея по аргументи, които не желая да разясня. Такава ми беше кардиналната спогодба с президента Галин Михайлов ", сподели пред " Тема спорт " Киров, като добави, че пътува към родния Русе. Той посочи, че просто се прибира в града.

" Имаме си треньор сега и това е Цветомир Младенов. Той ще води тима против Верея ", пък бе сбитият коментар на президента на Дунав доктор Симеон Симеонов пред вестника. Според осведомени не е изключено през идната седмица Киров, който бе асистент на русенци при Веселин Великов, въпреки всичко да застане отпред на отбора. Той обаче не има нужния лиценз " Про ".

Така на следващия ден отпред на Верея в семейството на Дунав ще застане предходният треньор на тима - сърбинът Небойша Лекич. Интересното е, че в последните две седмици той не бе допускан до заралии. Лекич даже пътува до Разград за срещата с Лудогорец, като е упорствал да седне на пейкятя, защото твърдял, че има настоящ контракт с тима от Стара Загора и е законният треньор на отбора. Той бе освободен след скандал с българските играчи в тима, които не е ясно по какъв начин ще одобряват неговото завръщане.

Промяна във Верея има и на управително равнище, оповестява изданието. Николай Демирев към този момент ще е мощната фигура в клуба. Той става изпълнителен шеф, като ще дава отговор и за спортно-техническата част. Наскоро притежателят Галин Михайлов е подписал контракт с съветски вложител, който ще подсигурява финансирането. Контрактът е до юни 2019 година. Властта обаче към този момент остава в ръцете на Михайлов.

Първа лига 9 кръг, неделя 23 септември  Верея 15:00  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР