Циркът рязко смъкна нивото си през настоящата кампанияКъм края на

...
Циркът рязко смъкна нивото си през настоящата кампанияКъм края на
Коментари Харесай

По-малко кебапчета и по-малко читави идеи през настоящата предизборна кампания

Циркът внезапно смъкна равнището си през актуалната акция

Към края на актуалната предизборна акция към този момент дефинитивно е ясно, че две неща вкупом са дефицитни в нея, написа вестник ". Кебапчетата са по-малко по отношение на до момента, тъй като поредицата от вотове изпразниха партийните каси. Но ъгъл са и мозъците, раждащи читави хрумвания за увещание на гласоподавателите. Дали вторият недостиг се дължи на изборна отмалялост, или просто демографската рецесия се споделя думата (няма фрагменти и в този отрасъл!), дано всеки самичък реши.

Малко след старта на акцията " Сега " разказа настоящите панаири:

Циркът продължи и във втората половина от акцията. И то по този начин, че падна равнището му. Политическите и чисто пиар хрумки бяха толкоз нефелни, все едно детска градина, а не огромни хора се явяват пред гласоподавателите.

Така например Мая Манолова и нейни съпартийци ( " Изправи се България " ) изгориха ритуално пред столичната топлофикация надписани сметки за парно. Идеята може да се одобри за добра, в случай че Манолова постоянно не пали всякакви неща. И то с чутовни подбуди. Така през лятото на 2020 година възпламени изборни протоколи от локалния избор година по-рано, подкрепяйки... машинното гласоподаване.

Съдейки от фотосите във " Facebook ", Манолова несъмнено е дамата политик, изиграла най-вече ръченици през актуалната акция. По този индикатор тя би дори Корнелия Нинова, чиито симпатизанти напълно са на възраст, при която не стават за ръченици. Но мъжът победител в жанра е неочакван. Това е Мустафа Карадайъ, който тропна толкоз доста хорца (а също и пусна гълъби в небето, щипна детски бузки, поседна в селски барчета...), колкото Бойко Борисов и Кирил Петков не направиха дружно. Ясно е, че ДПС се мъчи да активизира до краен лимит електората си, като за задачата Карадайъ живее един месец като национален човек. Интересното е, че измежду хората живее освен той, само че и Ахмед Доган. Не, не е напуснал биокраставиците си - битува като портрет от стената. Доган гледа централно от афиш, до момента в който симпатизанти ядат торта: Доган се мъдри в зала над пиано; Доган виси даже от футболна врата - с подобен фон минават сбирките на ДПС - остарял вечен метод за одобряване на правата и свободите у нас.

Като стана дума за портрет, не трябва да се подминава и още един - на Слави Т. Трифонов (ИТН). Гледа той строго от фейсбук стените и през тази акция, с което несъмнено се трансформира в най-нереалният политик у нас. А кой е най-реалният? Бойко Борисов, несъмнено. Зали му стават на крайници, дами дават благо и драго за него, а той ги възнаграждава с мъдри мисли. Като да вземем за пример: „ Ние произвеждаме ток, храни произвеждаме. Но в случай че гръмне АЕЦ „ Запорожие “, нищо от това няма да произвеждаме “. Следва да се означи, че това е измежду най-интелигентните умотворения, които Борисов и ГЕРБ предлагат на гласоподавателите си.

Много се изприказва за триумфите и неуспехите на тандема Петков - Василев в акцията. Но третият човек в Политическа партия - Даниел Лорер, несправедливо остава неглижиран. Лорер за повторно води листата във Варна, поради което още веднъж се е посветил да изяснява какъв брой доста е обвързван с града (защото действително е обвързван минимално). След като предходната есен разясняваше, че жена му е от Варна, в този момент направи клип, в който, с изключение на с дамата варненка, се похвали и с варненска детска градина. При невнимателно гледане фенът оставя с усещане, че Лорер е построил забавачница. Понеже споделя в клипа безусловно: " Точно тази детска градина направихме една от забележителностите на Варна ". Но, в действителност, става известно, тя станала забележителност, " откакто я показвахме на другари от целия свят и всички цъкаха с език " Такава не сме виждали на никое място " ". В последна сметка Лорер нищо не е построил, обаче се популяризира с реклама на детска градина, за която варненци за пръв път чуха, че е международна забележителност. Отгоре на всичко - издигната е в мандатите на Кирил Йорданов.

Нова ария " Депутата Христо ", остарял скандал " претендентът Глиги " и още по-стара сапунка " Светльо биячът " дообогатиха акцията. Кампания ли е, че да я опишеш?
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР