Цинизмът по отношение на изкуствения интелект е тук, но е

...
Цинизмът по отношение на изкуствения интелект е тук, но е
Коментари Харесай

AI може да не промени работата ви, но ще трансформира правителството

Цинизмът във връзка с изкуствения разсъдък е тук, само че е неравномерно разпределен. Няма задоволително песимизъм по отношение на приложимостта на технологията в разнообразни области в света на бизнеса и прекомерно малко осъзнаване какъв брой трансформираща може да бъде и в действителност към този момент е тя за страните.

Трябва да се приложи повече песимизъм към това какъв брой потребно AI може да бъде разпрострат в креативните области. Крис Кокс, основният изпълнителен шеф на развлекателния конгломерат Hasbro, който има апропо настолната ролева игра Dungeons & Dragons, неотдавна направи някои повдигащи вежди и спорни забележки по отношение на потреблението на AI в неговата лична област.

Той има вяра, че вековни компании като неговата имат преимущество през днешния ден, тъй като огромните езикови модели и генеративният AI работят по-ефективно, колкото повече информация можете да им подадете, а „ наследените “ компании като Hasbro разполагат с доста информация. Или, както сподели Кокс: „ D&D има 50 години наличие, което...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР