Циничният мизантроп с култов, черен, британски хумор – Джон Клийз

...
Циничният мизантроп с култов, черен, британски хумор – Джон Клийз
Коментари Харесай

Последен шанс да видите звездата на Монти Пайтън преди да умре

Циничният човекомразец с паметен, черен, английски комизъм – Джон Клийз ще разсмее българските ценители с ексцентричното си шоу „ Последен късмет да ме видите преди да умра “ на 4 септември 2019-та в зала 1 на НДК. Звездата и съосновател на паметната комедийна натрупа Монти Пайтън е избрал нашата столица за спирка от турнето си.

Билетите за спектакъла на Бийтълса на смеха към този момент са в продажба в две ценови категории – от 55 и от 68 лева Клийз ще гостува за първи път в България и с бруталния си комизъм ще затвърди имиджа си на един от най-великите комедийни гении на всички времена. У нас той стана любим с друга поредност, която написа и изигра със брачната половинка си Кони Буут в средата на 70-те - „ Фолти Тауърс “. За нея двамата завоюваха и премия БАФТА. Клийз е записал името си освен като артист, само че и като сценарист на редица филми, измежду които „ Риба на име Уанда “, а в биографията си има участия даже в „ Джеймс Бонд “ и „ Шрек “.

78-годишната звезда неотдавна шокира почитателите си като съобщи, че усеща, че скоро ще почине. Явно тъкмо тази мисъл му е дала мотив за новото комедийно шоу, в което се майтапи даже със личните си страхове. Толкова, че даже по този начин кръщава турнето си. Старостта донесе и някои физически неудобства за артиста, който в изявление за вестник „ Мирър “ призна, че от ден на ден оглушава. „ Това не е задължение. Напротив, много освобождаващо е. Усмихвам се, клатя глава, показвам ушите си и по този начин не би трябвало да обръщам внимание на всички нелепости, ориентирани против мен ", обърна на смешка казуса си Клийз.

Звездата на Монти Пайтън призна през лятото, че възнамерява да се реалокира да живее на карибския остров Невис, тъй като е "толкова отчаян " от английските политици.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР