Цикъл от избор в избор не решава проблемите, а само

...
Цикъл от избор в избор не решава проблемите, а само
Коментари Харесай

Цветанов: Цикъл от избор в избор не решава проблемите, само ги отлага

Цикъл от избор в избор не взема решение проблемите, а единствено ги отсрочва и размива във времето. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията при откриването на Осмия университет на Старейшини ГЕРБ в Сандански. Той означи, че всяка една от структурите на ГЕРБ би трябвало да е като пестник и да демонстрира това, което ГЕРБ прави, тъй като няма от какво да се срами.

 
Най-лесно е да кажем - всички са отговорни, най-лесно е да хвърлиш подправени вести, най-лесно е да има популизъм, по-трудно е да отстояваш правила, уточни той. ГЕРБ работи с всички кметове, от всички общини, без значение от коя партия е той, означи Цветанов. По думите му Българска социалистическа партия прави всичко допустимо да предизвика напрежение в страната и не поддържа даже положителни планове, тъй като единствената цел на социалистите е да провокират предварителни избори.
 
По отношение на Движение за права и свободи Цветанов съобщи, че придвижването ще бъде още по-остра съпротива. Убеден съм, че в техните решения има и доста сериозен разсъдък, когато става въпрос за европейски утвърждаващата се вероятност на страната, сподели той и добави, че Движение за права и свободи са доста по-евроатлантически настроени от Българска социалистическа партия. Цветанов напомни и позиция на придвижването в поддръжка на държавното управление за опазване на плоския налог. Той уточни още, че Движение за права и свободи и ГЕРБ са единстените партии, които се състезават политически в смесените региони.

 
По думите на Цветанов, в случай че ГЕРБ са управлявали 10 години без спиране, в този момент страната е щяла да бъде доста по-добре. Той добави, че спирането от 2013-2014 година при ръководството на Орешарски е върнало страната обратно.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР