ЦИК ще използва процедурата договаряне без предварително обявление, за да

...
ЦИК ще използва процедурата договаряне без предварително обявление, за да
Коментари Харесай

ЦИК поръчва машините за вота по процедура без предварително обявление

ЦИК ще употребява процедурата " договаряне без авансово съобщение ", с цел да получи спомагателните на изборите на 11-и юли. Това се постанова поради късите периоди, изясни ръководителят на Комисията и добави:
" Един от случаите, в които може да се употребява такава процедура, е, когато е належащо наложително възлагане на поръчката заради изключителни условия - ние сме в тази догадка - условия, провокирани от непредвидими за възложителя събития, които могат значително да затруднят и нарушат естественото осъществяване на нормативно открити действия на възложителя ".
 Камелия Нейкова: Около 15 750 000 лева ще костват изборите, дружно с доставката на още 1 500 машини Камелия Нейкова: Около 15 750 000 лева ще костват изборите, дружно с доставката на още 1 500 машини
Около 15 750 000 лева ще костват изборите дружно с доставката на още 1500 машини. Това разгласи пред Българска национална телевизия ръководителят на Централната...
На работна среща с присъединяване на компанията " Сиела Норм ", тя е заявила подготвеност да достави спомагателните машини.
Шести юни е крайният законов период, в който би трябвало да даде за узаконяване и одитиране машините за гласоподаване на Държавна организация " Електронно ръководство " Българският институт за стандартизация и Българският институт по метрология.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР