ЦИК носи пълната отговорност за действията си. Това заяви в

...
ЦИК носи пълната отговорност за действията си. Това заяви в
Коментари Харесай

Йотова: ЦИК носи пълна отговорност за действията си

ЦИК носи цялостната отговорност за дейностите си. Това съобщи в Пловдив вицепрезидентът на страната Илияна Йотова. Коментарът й бе във връзка решението на Централната изборна комисия за регистриране в обща рубрика на преброените хартиени бюлетини и тези от машините на идните изключителни парламентарни избори. Йотова добави, че измежду доста хора има опасения за обезмисляне на машинния избор и пазаруване на гласове на идния избор. Тя прикани българите да гласоподават, с цел да може след изборите да бъде формирано устойчиво държавно управление и да бъде преодоляна политическата рецесия, която продължава към този момент 22 месеца.

" Нека бъдем оптимисти. В лицето на Министерство на вътрешните работи виждам поръчител изборите да минат както би трябвало и вотът да бъде регистриран вярно. Тези избори са доста значими, България е в политическа рецесия повече от 22 месеца, предлагам на българските жители добре да намерения и да гласоподава ", добави Йотова.

Тя гостува на представянето на новата магистърска стратегия „ Технология на виното и напитките на винена основа “ на Университета по хранителни технологии, който се организира в панаира.  Обучението по нея ще се прави под егидата на Международната организация по лозата и виното OIV, в консорциум с Аграрния и Медицинския университети в Пловдив. Гости на церемонията са някогашният президент на България Георги Първанов, регионалният шеф Ангел Стоев, шефът на панаира Георги Гергов, политици, предприемачи и специалисти.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР