ЦИК изтегли номерата на вписване на партиите и коалициите в

...
ЦИК изтегли номерата на вписване на партиите и коалициите в
Коментари Харесай

Значението на номерата на партиите, изтеглени от ЦИК: Лидерство, егоизъм, мъдрост, отговорност

ЦИК изтегли номерата на регистриране на партиите и обединенията в бюлетината за гласоподаване на предварителните парламентарни избори, планувани за 2 октомври.

 

Първите реакции на водачите на главните играчи в борбата за Народното събрание не закъсняха. Ала, за разлика от предходната година, когато всеки " провидя " в номера удобни резултати за своята партия, през днешния ден политиците като че ли погледнаха много по-прагматично на нещата, като общото мнение бе, че изходът от вота ще бъде решен не по " вълшебен " метод поради късметлийска цифра, а след доста и усилена работа по време на идната едномесечна акция. 

 

Нека обаче да забележим и другата позиция, през призмата на астрологията и на нумерологията.

 

1 е ДЕЯТЕЛ, НОСЕЩ РЕЗУЛТАТИ

 

В жребия през днешния ден ориста отреди на Движение за права и свободи да се явят под номер 1, цифрата на волята. Единицата е активист, мощна мощ, която носи резултати и не разрешава на нищо и никой да я лимитира. Силна, непоколебима, уверена, с точна цел в главата - единицата може да трансформира концепциите в действителност. 

 

Това число се смята за мощно духовно и се преглежда като началото на всичко, като главен детайл, без който нищо не може да съществува. Хората под въздействие на номер 1 излъчват лидерски умения и огромно възприятие за преценка.

  

5 е ЧИСЛОТО НА ПАРТНЬОРСТВОТО

 

С номер 5 на изборите ще се явят от Вътрешна македонска революционна организация. Числото на партньорството и дипломацията. Числото пет, когато е обвързвано със събития в бъдещето, значи поредност от щастливи случайности, а също по този начин подсказва, че моментът е удобен да се рискува. Числото е сигурен знак за идна смяна. Петицата е сполучлив миг да прокараш личните си хрумвания и визии.

 

9 въплъщава БЕЗКОМПРОМИСНОСТ И ЕГОИЗЪМ

 

С номер 9 на изборите ще се явят от " Продължаваме промяната ". За страдание, 9-ката си има и тъмна страна. Тя може да бъде снизходителна, арогантна, студена и апатична. Когато 9-ката демонстрира тъмната си страна, тя става егоистична, жестока, неморална и изцяло недосегаема. И за жалост, е елементарно за 9-ката да попадне от тъмната страна, защото има склонноста да се приема като жертва на неправда - тогава тя може да бъде отмъстителна, безкомпромисна и злонамерена.

 

14 е ЧИСЛОТО НА ЕНЕРГИЯТА, ОБНОВЛЕНИЕТО

 

На ПП „ ВЪЗРАЖДАНЕ “ ориста отреди номер 14. Цифрата по своята същина символизира сила. Свързва се още с обновяване и съграждане. Олицетворява съзидателният труд. 

 

15 носи ПРОМЯНАТА

 

Под номер 15 ще се явят " Български напредък ". Числото се падна на партията на някогашния министър председател Стефан Янев. 

 

Комбинацията от 1+5 дава неповторима сила на петнайсетицата -  вътрешен блян към проучване на нови неща в композиция с идеализъм. Номер 15 се счита за добър водач, носи влиятелност и убеденост, доближава до мъдри решения и оптимални резултати. 

 

19 е цифрата на МАНИПУЛАЦИЯТА

 

19-ката в бюлетината се падна на " ИТН ". Номерологията смята обвързваните с тази цифра за отлични манипулатори, надалени с естествена досетливост, те могат сполучливо да поялияят близките. Така да вземем за пример, те могат внезапно да ни накарат да завием наляво, макар че желанието ни беше да отидем надясно, единствено с цел да открием нещо значимо за тази непланирана дестинация. Ето за какво даже най-малкият риск за въвлечените е  голословен, постоянно оставят опциите да им се изплъзнат, и по-късно винят ориста.

 

 

24 - УПОРИТА РАБОТА, ОРГАНИЗАЦИЯ, ВЪТРЕШНА МЪДРОСТ

 

Под номер 24 е обединението „ ГЕРБ-СДС “. Числото на действието, свързва се с работа и интензивност. Лидерско число, знак на смяна. 

 

Числото е комбиниране от вибрациите на числата 2 и 4. Числото 2 е обвързвано със съдействие и дипломация. Числото 4 носи атрибутите на упорита та работа за построяването на солидни основи, деловитост и организация, почтеност и честност, надеждност, отговорност и вътрешна мъдрост. 

 

Зад 25 се крие БАЛАНСЪТ

 

Обединението " ДА България ", ДСБ и Зелено придвижване пък ще е с номер 25. Числото има същността на 2 и 5. Накратко, това число символизира промени във връзка с партньорствата, взаимоотношенията и въпросите, свързани с някои групи и групови старания, но уравновесени промени, постепенни, с ловки и умели ходове.

 

 

28 символизира ОТГОВОРНОСТ, ХУМАННИ ПРОБЛЕМИ

С номер 28 ще гласоподават последователите на " Българска социалистическа партия за България ". Числото е обвързвано, както с водачеството, по този начин и с работата в екип. Израз е на дипломация, самостоятелност и самоопределяне. 28 употребява цялостния си капацитет, като не поставя персонални цели, а се концентрира върху хуманни проблеми. 

 

Нека не забравяме, че нумерологията е много любопитна просвета, предлагаща забавни тълкувания на съществуващи обстоятелства. Дали символиката, скрита в номерата на всяка партия и коалиция, обаче ще се окаже точна, ще забележим в деня на вота, 2 октомври.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР