ЦИК е отправила искане до Върховния административен съд за спиране

...
ЦИК е отправила искане до Върховния административен съд за спиране
Коментари Харесай

ЦИК с искане до ВАС: Жандармерията да не освобождава задържаните машини

ЦИК е отправила искане до Върховния административен съд за прекъсване на незабавното предписание на решение на съда за освобождение на арестуваните 228 машини, благосъстоятелност на „ Сиела Норма “.

По-рано стана ясно, че компанията притежател на устройствата са поискали освобождението от Групово дело „ Жандармерия “ и преместването им в склад, благосъстоятелност на компанията. Плановете на „ Сиела Норма “ са да ги запечата.

„ „ Сиела Норма “ насочва искане до Дирекция „ Жандармерия “ да бъде изпълнено разпореждането на Административен съд - София град, като господин Тодоров в писмото е декларирал, че тези 228 машини, които се намират в запечатания резервоар, ще бъдат преместени в склада на „ Сиела Норма “. ЦИК насочи искане до Върховен административен съд за прекъсване незабавното деяние на обжалваното предписание, а през днешния ден ще внесем и частна тъжба, тъй че до изговаряне на съда по настояването за прекъсване на незабавното осъществяване на обжалваното предписание Главна дирекция „ Жандармерия “, да не освобождава устройствата “, зави представителят на Комисията Росица Матева, представена от БНР.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР