Цигара, в която се подозира, че има свръхдоза хероин, е

...
Цигара, в която се подозира, че има свръхдоза хероин, е
Коментари Харесай

Скандална развръзка на мистериозната смърт на 25-годишния Марин

Цигара, в която се подозира, че има свръхдоза хероин, е открита до натрупа на Марин Николаев Георгиев, намерен мъртъв на метри от психиатричната болница в Раднево, осведоми Флагман.бг.

Според непотвърдена информация проверяващите са попаднали на странна диря. До тялото му имало цигара 120 мм, в която половината тютюн бил изваден, а върхът увит. Подозира се, че има следи от хероин, само че дали е по този начин, ще стане ясно до няколко дни, има назначена експертиза. 

Зависимите постоянно „ пушат “ твърдия опиат, а в тази ситуация явно се цели да се потвърди, че Марин е предозирал, считат експерти.

Марин фактически е имал проблем с опиатите. Два пъти е лежал в психиатрия, с цел да лекува зависимостта, само че родителите му настояват, че се изчистил и дал дума в никакъв случай повече да не злоупотребява.

Заради това и околните му не имат вяра на новата диря. Подозират, че цигарата е съзнателно подхвърлена, с цел да се прикрие ликвидиране.

Семейството на Марин Георгиев от Ямбол недоумява по какъв начин 74 дни никой няма да види, че безусловно в двора на психиатричната болница има мъртвец.

В здравното заведение имало 300 мъже и дами. Голяма част от тях били на свободен режим, други обхождали цялото пространство към болничното заведение. Никой от тях обаче не е видял тялото на Марин, което се твърди, че е престояло там два месеца и половина.

До няколко дни ще е подготвена експертизата, която ще уточни повода за гибелта му, само че занапред може да се подозира, че главните подозрения ще се насочат към корист с опиати – версия на която околните не имат вяра ни минимум.

Те подозират, че единственото им дете е жертва на пробно лекуване или е употребен за донор на органи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР