Циганският крал“ отново повтори желанието си да се бие с

...
Циганският крал“ отново повтори желанието си да се бие с
Коментари Харесай

Фюри: Ей Джей? Ще дам на хората това, което искат

„ Циганският крал “ още веднъж повтори желанието си да се бие с Джошуа за безспорната международна купа, само че първо би трябвало да преодолее Дионтей Уайлдър в трети мач сред двамата, до момента в който за Ей Джей следва отбрана на коланите против наложителния кандидат за пояса на IBF Пулев.

„ Ако Уайлдър ме нокаутира, този мач няма да се състои, нали? Ще има нов мач с Уайлдър и по този начин нататък. Ако той загуби от Пулев, също. В тежката категория, не може да броиш пилетата си, преди да са се излюпили, тъй че се мисли мач за мач. Ако всичко върви по проект, ще се удрям с Джошуа и ще дам на хората това, което желаят, изключително на английските почитатели. Това ще бъде най-големият боксов конфликт след Ленъkс Люис и Франк Бруно. Беше преди време на „ Кардиф Армс Парк “ “, съобщи той извънредно за Sky Sports.

Но Дилиан Уайт е също част от бъдещите проекти на Фюри, защото е наложителен кандидат за поява на Световния боксов съвет и ще получи късмет за купата през февруари 2021. Преди малко повече от месец Джошуа провокира на собствен ред Фюри за мач за безспорната международна купа. „ Хайде, ела и се бий с мен. Ако в действителност искаш да кажеш, че си номер 1 в света, ела и се бий с мен. Да започваме. Аз владея останалите колани, тъй че този дуел е разумна развръзка. Какво ще потвърди един конфликт посред ни? Ще има една доминантна фигура в тежката категория, която ще има всички пояси и ще бъде безспорен първенец. Логично, с цел да се потвърдя като номер 1, би трябвало да се удрям с Тайсън Фюри. И противоположното “, сподели Джошуа.

Промоутърът на Ей Джей – Еди Хърн, пък постави завършек на спекулациите, че дуелът сред двамата британци може да се случи преди отбраните на коланите им надлежно против Пулев и Уайлдър. „ Уайлдър няма да се откаже, тъй че за нас следва дуел с Пулев. Имах към този момент диалог за мач през 2021. Няма проблем този дуел да се реализира следващата година “, показа той. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР