Циганска музика, викове и диви купони тероризират жителите на карнобатския

...
Циганска музика, викове и диви купони тероризират жителите на карнобатския
Коментари Харесай

Роми тероризират квартал в Карнобат, жителите отчаяни - чакат зимата

Циганска музика, крясъци и диви купони тероризират жителите на карнобатския квартал Галата, оповестява " Флагман ".

„ Подложени сме на систематичен тормоз! Хората живеят с години по този метод, към този момент не се търпи! Имаме съседи, които изтеглиха големи заеми и се заробиха до живот, с цел да се спасят от циганията. Въпреки множеството тъжби в полицията ромите настояват, че „ нищо не можем да им направим”. Имаме деца, желаеме те да могат да заспят преди 1 ч. сутринта!” , жалват се жителите на квартала.

В общината има разпоредба за спазването на публичния ред, която гласи, че шумна музика и сходни прояви не могат да се вършат след 23 ч. вечерта. Проверки са пращани доста пъти, нарушителите са глобявани, музиката стопира за малко, само че по-късно още веднъж чалгата стартира да ехти. Практически няма мощ, която да спре ромските изстъпления.

„ Тези роми също имат деца. Всеки ден се напиват като животни, нямат обикновени хигиенични привички, нямат даже тоалетни! Вече сме обезверени, надяваме се просто зимата да пристигна допустимо най-скоро, с цел да завърши този тормоз. Не знаем към кого да се обърнем ”, описват още жителите на карнобатския кв. Галата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР