Циганозащитниците трябва да бъдат пращани да живеят със страдащите онеправдани

...
Циганозащитниците трябва да бъдат пращани да живеят със страдащите онеправдани
Коментари Харесай

Джамбазки и Контрера: Циганозащитниците да бъдат пращани да живеят в гетата

Циганозащитниците би трябвало да бъдат пращани да живеят със „ страдащите онеправдани " поданици на гетата. Те нямат място в Брюксел! Политиката на така наречен „ зелени " е пагубна за устоите и полезностите на Европейски Съюз, безапелационни са евродепутатът и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки и общинският консултант и ръководител на „ Патриоти за София " в СОС Карлос Контрера.

Позицията им идва в поддръжка на община Бургас, която спря водата на част от циганския квартал „ Комлука " поради неплатени сметки от над 100 хиляди лева Този изцяло легален акт, обаче, беше употребен от така наречен правозащитници, които са алармирали Брюксел. И реакцията от там не закъсня в лицето на зелените в Екологичен потенциал. Евродепутатът Ромео Франц написа писмо до администрацията на морския град. В него той споделя, че хората в гетото „ доста страдали " поради спряната вода. Нямало по какъв начин да се измият и изкъпят, а те мощно желали да се освежат без пари. Освен това имали и дребни деца, които оставали жадни.

За нас това преди всичко е неприемлива интервенция в политиката и правоприлагането на суверенна страна, каквато е България. Ние, Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване, сме безапелационни и поредни в позицията си, че законите са идентични за всички. Няма по какъв начин да консумираш нещо и да не го плащаш. Нещо повече – да консумираш, а различен да заплаща сметката, тъй като за тази вода, с цел да стигне до циганската махала, са направени разноски. А тези разноски някой би трябвало да заплати – в тази ситуация изрядният консуматор, който всеки месец си заплаща. Няма по какъв начин едната част от обществото да работи, да заплаща налози, да си заплаща наема или вноските за лично законно притежавано жилище, а останалата – наречена от Франц „ многострадална " група, да има единствено права без насрещни отговорности и да живее на гърба на останалите, безапелационни са двамата воеводи.

Стига толкоз политическо двуличие, зоват още Джамбазки и Контрера.

Преди година точно те огласиха скандални разкрития по какъв начин в София ромите от „ Филиповци " и „ Факултета " крадат всяка година вода за милиони. Липсва обаче ясна политическа воля на огромните парламентарни групи този въпрос един път вечно да се реши посредством криминализиране на кражбите на вода.

Войводите декларират, че никой от партията няма да отстъпи от поставената за разискване Концепция за интеграция на маргинализираните групи от обществото на заместител министър-председателя и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, придобила гласност като Концепция против циганизацията. Припомняме също по този начин, че ние дори към този момент започнахме съответни дейности по нейното използване, като по места общинските съветници и кметовете на Вътрешна македонска революционна организация желаеха проверка и пускане на процедура по унищожаване на противозаконните постройки, преобладаваща част от които са в циганските гета. Имаме и импортиран законопроект за прекъсване на обществените заплащания при несъблюдение на ответни отговорности от страна на бенефициентите. Има и планове за поощряване на образованата рационална раждаемост и други

По отношение на втория слой, които прозира от писмото на зеления народен представител, то точно там се крие и бомбата с часовников механизъм, която гневните либерали в Съюза заложиха от дълго време обратно в годините. Нека Ви напомним, че точно тези розово-зелени мултикултуралисти повдигнаха освен тематиката за трети пол, към този момент постановат безполово обучение в детските градини и учебните заведения, вкараха местоимението „ hes ", което употребяват за децата си, пробваха се да ни пробутат джендър идеологията под миловидната форма „ битка с насилието над дами и домашното принуждение " (подкрепена от ПЕС, към чието семейство е и БСП), само че и техни представители в недалечно време желаеха легализиране на инцеста – кръвосмешението. Това са извънредно рискови практики, които ще доведат освен до гибелта на Европейски Съюз, само че и на европейската просвета, на старите полезности, построени върху християнската вяра. Ценности, платени с кръв, декларират Джамбазки и Контрера.

Затова те оферират " всевъзможни сходни субекти с нездрави планове и щения, да бъдат командировани в българските гета, само че не за по час-два. За най-малко месец-два, с цел да видят нескрито приложението на извратените си планове. "

След това ние ще ги попитаме какво мислят по тематиката роми, права на травеститите, изнасилвачите и убийците, както и какво мислят за кръвосмешението, педофилията и други сходни техни заболели фиксации, декларират още двамата националисти.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР