Циганинът Алекс Димов, който в началото на ноември т.г. уби

...
Циганинът Алекс Димов, който в началото на ноември т.г. уби
Коментари Харесай

Скандално! Пускат под гаранция богатия циганин , който уби две жени в Карнобат!

Циганинът Алекс Димов, който при започване на ноември т.г. умъртви две дами при злополука в родния си Карнобат ще бъде пуснат под гаранция, написа " Флагман ".

Оказа се, че на 3 януари Алекс надвишава пределно допустимия двумесечен период на задържане. В правосъдна зала през днешния ден стана ясно, че той е припознал детето си. До този миг Алекс Димов нито имаше формален брак, нито се водеше татко. По този метод дамата, с която живееше Катя се водеше самотна майка и получаваше по-голямо обезщетение от страната.

В килията му е отишъл нотариус пред който Алекс е подписал документите и се е определил като татко на бебенцето. Повече от явно е, че го прави, с цел да има съображение съдът да го пусне на независимост.

Защитникът му юрист Димитър Марковски - един от най-хубавите и в същото време най-скъпи адвокати в България непосредствено пледира за подписка. Според него това, че клиентът му имал Мерцедес не го правело богат човек. Карнобатският ром Алекс Димов ще се прибере в дома си, откакто заплати 3 хил.лева гаранция. арбитър Цвета Попова от Бургаския областен съд. Според магистрата освобождението не било поради празниците, а поради неналичието на доказателства, че 18-годишният карнобатлия, чиито родители живеят в Англия може да избяга от страната и да се укрие.

Определението на съда може да бъде обжалвано на въззивна инстанция на 28 декември. Потвърди ли се мярката незабавно по-късно той ще бъде освободен от ареста. При всички положения най-късно до 29 декември Алекс, който премаза с колата си и умъртви две дами, ще се прибере вкъщи.

Наблюдаващият прокурор Веселина Маджарова сподели, че ще апелира на втора инстанция само размера на паричната гаранция. Тя пледира да е 5 хил.лева, а отбраната - едвам 500 лв..
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР