Цигани от гетото разбиха новия парк в бургаския ж.к. „Меден

...
Цигани от гетото разбиха новия парк в бургаския ж.к. „Меден
Коментари Харесай

Цигани разбиха чисто нов парк в Бургас

Цигани от гетото разрушиха новия парк в бургаския ж.к. „ Меден рудник “ зад учебно заведение "Найден Геров ", оповестява четец на Флагман.бг.

Ето какво написа Живко Стаматов, който живее в региона и недоумява на кого му пречеха новите уреди и усъвършенстваната среда. Писмото си той е изпратил и до Община Бургас.

„ Комплименти за плана и неговото реализиране, паркът беше сбъдната фантазия за нас, жителите в този регион. Но за жалост му се радвахме прекомерно малко. Първо изчезна чешмата, след това цяла люлка, фитнес уредите към този момент не наподобяват на такива, за игрището да не приказваме. В началто имаше надзирател, само че изчезна, кабината му е съборетина. В парка има обособено място с три беседки и две пирамиди. Преди 10 дни изчезна едната беседка, от два дни я няма и другата.
В парка има камери само че допускам, че не работят, другояче щяхте да реагирате, допускам. Осветлението също е обект на вандализъм.

Моля за реакция предварителна защита против този вандализъм. Вандализмът е в късните часове на нощта от находящото се наоколо гето, което обещахте да премахнете още от 2009 година Като не можете да го стопанисвяте, дайте го чартърен на някого, да си сложи кафе или друго нещо и да дава отговор за парка. А мултифинкционалното игрище по този начин и не отвори порти. Разчитахме, че ще има треньори за децата и прочие Нямаше нищо. Много разочароващо. Гледката е покъртителна. Надявам се да вземете отношение към изхарчените публични пари, за нищо”, написа ни Живко Стаматов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР