Цифров принтер Xerox iGen4 продават публичните изпълнители от НАП в

...
Цифров принтер Xerox iGen4 продават публичните изпълнители от НАП в
Коментари Харесай

Цветен цифров принтер продава НАП Хасково



Цифров принтер Xerox iGen4 продават обществените реализатори от Национална агенция за приходите в Хасково. Машината е професионална и в чудесно положение. Сравнително нова е – от 2013 година, за цветни и черно-бели копия. Притежава автоматизиран програмен продукт за мерене и калибриране на цвета с вграден спектрофотометър, както и специфичните резултати на Xerox – фина графика, UV и IR отбрани, резултат на холограма и работа с микрошрифтове.

iGen4 основава фото изображения с офсетово качество и с същински цветове, настояват специалисти от сектора, заради което е подобаваща за произвеждане на рекламни брошури, материали за пряк маркетинг и профилирани фото артикули.

Първоначално оповестената цена на машината е 400 000 лв.. Намира се на адрес в Хасково и може да бъде прегледана от на следващия ден 11 октомври до 18 октомври в това число. В същите периоди се внасят депозит в размер на 20% от първичната цена и ценово предложение за закупуване.

Националната организация за приходите в Хасково за пръв път афишира на търг сходна техника. До в този момент, най-често са продавани недвижими парцели, леки и товарни коли. От началото на годината до момента обществените реализатори от офиса на Национална агенция за приходите са осъществили 17 продажби с доходи за близо 173 хиляди лева Най-много средства са постъпили от търгове на жилища и земи – съвсем 105 хиляди лева

Всички детайлности за продажбата на Xerox машината – характерности, фотоси, периоди за присъединяване, лице за контакт при огледите и телефонен номер за връзка, са оповестени в уеб страницата за търгове на Национална агенция за приходите – www.nap.bg, в рубриката „ Продажби “. Пак там са налични известията и за други продажби, проведени от приходната администрация.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР