Цифрите в нумерологията винаги означават нещо. Те влияят различно на

...
Цифрите в нумерологията винаги означават нещо. Те влияят различно на
Коментари Харесай

Всяка зодия си има число на щастието - провери кое е твоето

Цифрите в нумерологията постоянно значат нещо. Те въздействат друго на хората. Често пъти разположението на планетите оказва въздействие върху настроението на индивида. Има някои числа, които носят благополучие, само че има други, които провокират проблеми и трудности. Късметът и щастието са свързани с избрани цифри. Те могат да работят в наша изгода при дадени условия. Числата са постоянно някъде към нас - те се срещат в телефонни номера, номер на улици, значими дати и доста други.
1-Слънцето
Ако сте зодия Лъв, слънцето оказва много мощно въздействие на характера ви. Единицата символизира стартирането към високите резултати, тя е знак за сериозен триумф в бизнеса. Лъвовете вървят постоянно напред, когато към тях има цифрата 1. Но би трябвало да заобикалят цифрата 2, тъй като тя им носи единствено негативизъм и ги връща обратно. А това стопира кариерното им развиване.
2-Луната
Номер 2 е съвършеното число за Раците. То ги свързва със сигурността и любовта, които са водещи фактори в живота на тази зодия. Когато Ракът види няколко двойки дружно, те са гаранция за огромен шанс и сбъдване на желанията му. Раците би трябвало да се пазят от цифри с 1 и 0, да вземем за пример 1, 100 и така нататък
3-Марс
Овните и Скорпионите обожават цифрата 3. Ако вършат някакъв бизнес, към тях би трябвало да участват доста тройки, с цел да им върви. Ако им предстоят значими срещи и решения, е добре да изберат дата, в която участва тройката. За тях 3 е знак на шанс и благоденствие, по тази причина е добре да са по-близо до числа с доста тройки.
4-Меркурий
Дева и Близнаци са щастливците, на които 4 им носи ентусиазъм. Когато към тях има четворки, те са признакът на познание и ентусиазъм. Търговията също се ускорява, а в случай че специалността на човек е креативна, то неговата мисъл се ускорява двойно. Сборът от съдбовното число 13 също е 4 и по тази причина за тези зодиакални знаци им е на шанс.
 Kои цифри ще донесат благосъстояние и обич на другите зодии Kои цифри ще донесат благосъстояние и обич на другите зодии
Числата са изключително мощни. Техният вълшебен резултат върху хората и виталните им функционалности е потвърден в милиони случаи. Всяка зодия има своя...
5-Юпитер
Ако в поредност от числа участва петицата, зодия Стрелци са късметлиите. Енергията, която им носи това число е доста мощна. Тя усъвършенства връзката с хората и им дава криле да продължат да работят, до момента в който реализиран стремежи краен резултат. Звездата с 5 върха е талисманът на Стрелците, който им носи доста шанс.
6-Венера
Много шанс носи шестицата на зодия Везни и зодия Телец. Отлично число, което носи любовно благополучие. Затова в случай че са решили да подвигат женитба, дата, цялостна с шестици, е изключително подобаваща за тях.
7-Сатурн
 Кое е щастливото ви число съгласно зодията? Кое е щастливото ви число съгласно зодията?
Играете ли постоянно лотария, само че все губите? А знаете ли, че всеки зодиакален знак си има няколко печеливши цифри? Астрологията и нумеролог...
За Козирога седмицата е късметлийското число. Когато има седмица, проблемите и пречките стартират да се вземат решение по-лесно, тъй като земните Козирози се вслушват в гласа на своите ангели-хранители.
8-Уран
8 е най-хубавото число на енергичните и изобретателни Водолеи. То ги зарежда с позитивна сила. Често пъти тази зодия остава неразбрана, само че когато срещне това число, то ги стимулира по този начин, че да се усещат доста над останалите.
9-Нептун
Деветката затваря кръга на зрелостта. Това е цифрата на Рибата. То ускорява нейната вътрешен глас и й оказва помощ да взима по-добри решения. Ако се комбинира с 6, това й оказва помощ да притегли любовта към себе си.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР