Цеци Красимирова се омъжи днес за американския бизнесмен Майкъл Струмейтис

...
Цеци Красимирова се омъжи днес за американския бизнесмен Майкъл Струмейтис
Коментари Харесай

Цеци Красимирова вдигна пищна сватба в Каталуния

Цеци Красимирова се омъжи през днешния ден за американския предприемач Майкъл Струмейтис в каталунския курорт Ситжес. " Най-накрая се открихме и дружно сме по-силни, в сравнение с разграничени! Майк, обичам те вечно ", разгласи Цеци след церемонията.
Булката облече солидна бяла рокля, обсипана с нежни пера. Шлейфът е дълъг близо 4 метра. Тоалетът като че ли е въодушевен от тематиката на стилния бал " Мет церемония ", където доста звезди, измежду които и Джоан Колинс, заложиха на приказни рокли с пера. Костюмът на Майк Струмейтис - типичен фрак, е дело на близкия му другар Том Форд.

Над 6 месеца манекенката подготвя личната си женитба до последния подробност. Това разкри близкият й другар и знаменит модел Мариан Кюрпанов. Той е в сватбена тресчица и предава съвсем онлайн събитията " зад кулисите ", както самичък назовава " репортажите ".

В голямата градина на замък, нает за венчавката от младоженеца, кипи изтънчен коктейл. Организацията на събитието е оценена на над 1 милион евро, а Майк и Цеци са поканили най-близките си познати да нощуват през целия уикенд в обилната постройка. Постройките към нея са от 13-и век, когато са били поддържани от августински монаси. През 19-и век е дозастроена, с цел да наподобява в настоящия си тип и гостите да се усещат като част от антуража на Великия Гетсби.

" Знам какъв брой старания постави Цеци в последните няколко месеца. Искаше сватбата й да е невероятна, несравнима. И, както виждате, организацията е превъзходна ", разяснява на британски Кюрпанов.
Събитието е посочено за Сватба на годината и стартира в ранни зори в неделя със скъпо пенливо шампанско. Върху етикета на бутилките има фотография на младоженците, а обществените мрежи към този момент преливат от хаштага " сватбата на Майк и Цеци ".

На брега на морето, пред очите на над 300 посетители, манекенката стартира новия си живот на омъжена жена. В програмата се включи отбор " Българе ".
От историите в Инстаграм на дизайнера Евгения Борисова, която уши роклята на булката, научаваме, че с изключение на замъка, крайморският град е цялостен с музеи и бутикови заведения за хранене. Тя също идва по-рано, с цел да помогне в стайлинга на младоженката. Неотлъчно до Цеци в последните дни на трескава подготовка е сестра й Даниела, както и една пораснала красавица - щерка й Джудит.

В последните дни преди сватбата Цеци удостовери тези свои думи, като се появи в обществените мрежи с кожени одежди и черна тениска " Сватбата на Майк и Цеци ". Красавицата не мина без обичайното моминско празненство, на което участваха единствено най-близките й приятелки. То се организира в България.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР