Цеци Красимирова сбъдва още една мечта. Топ моделката открива собствена

...
Цеци Красимирова сбъдва още една мечта. Топ моделката открива собствена
Коментари Харесай

И Цеци Красимирова става дизайнер

Цеци Красимирова сбъдва още една фантазия. Топ моделката открива лична фешън линия, научи само „ Галерия “. Проектът ще се спонсорира напълно от брачна половинка й Майкъл Струмейтис , а облеклата ще са от най-високо качество и предопределени за елита. Предполага се, че марката ще се споделя „ Ceca “ (на латински).

По сходство на нашумялата марка на дизайнера Филип Плейн, цените ще са извънредно високи, единствено за защити представители на хайлайфа.

За образец - елементарните рокли на „ Philipp Plein “ стартират от 500 евро. Брандът на Цеци ще следва главно нейния непокорен жанр и по това също ще припомня на световноизвестния дизайнер, разкриват осведомени.

Красимирова е извънредно суеверна и все още излизането на марката се пази в цялостна загадка. Смуглата хубавица от дребна правела модели на облекла и била влюбена в модата. Семейството й обаче не можело да си разреши да й заплаща образование за дизайнер и в последна сметка се ориентирала към манекенството.  

Както е известно, Цеци от дълго време не разчита на кариерата си на фотомодел. Преди години влезе в бизнеса с развъждане на канабис и точно по този начин се срещна с бъдещия си брачен партньор Струмейтис . Милионерът е прочут като Краля на марихуаната и сега двамата уголемяват бизнеса си.

Още преди да се оженят, Биг Майк й заречен да спонсорира бъдещата й фешън линия като брачен подарък. Цеци нямала терзания от възможен неуспех, защото марката й щял да се развива по-скоро като занимание.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР