Цеци Красимирова разполага със самолет за лично ползване, даден ѝ

...
Цеци Красимирова разполага със самолет за лично ползване, даден ѝ
Коментари Харесай

Цеци Красимирова получи самолет от милиардер СНИМКИ

Цеци Красимирова разполага със аероплан за персонално прилагане, даден ѝ от австрийския милиардер Дитрих Матешиц, оповестява " Телеграф ".

От постовете в обществените мрежи се вижда, че Красимирова в този момент се разхожда из островите на Централна Америка, а с нея са куп другари, които си вършат фотоси и ще си почиват. Красимирова е завела компания от сътрудници, стилисти и гримьори на Карибското Сен Тропе, както викат на остров Сейт Бартоломей, прочут още и като Сейнт Бартс.

С нея са също по този начин фотографът Костадин Кръстев-Коко, стилистът Стоян Апостолов-Стоянски, гримьорката Джулия Ангелова, фризьорът Венелин Кондаков, манекенът Мариан Кюрпанов. Там е и моделката Кристина Милева, която е някогашна избраница на Деян Донков. След фотосите на Сейнт Бартс тя ще вземе самолета, даден на Цеци, с цел да отлети за близката Доминикана. Там ще се срещне с новото си гадже - кайтсърфиста Алекс Сото, както настояват светските хроникьори.

От фотосите, които Цеци и приятелите ѝ разгласяват в обществените мрежи, излиза наяве, че се глезят като милиардери в първокласна вила с аспект към океана, в която има спа процедури, фитнес и инфинити басейни. Красимирова сега снима календар за огромна компания, произвеждаща тор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР