Цеци Красимирова най-после изплю камъчето От няколко месеца в публичното пространство

...
Цеци Красимирова най-после изплю камъчето
От няколко месеца в публичното пространство
Коментари Харесай

Взе ни за балъци! Цеци Красимирова най-после призна за развода с милионера Майкъл Струмейтис

Цеци Красимирова най-сетне изплю камъчето

От няколко месеца в общественото пространство циркулира новината, че Красимирова е разграничена със брачна половинка си, американския милионер с съветски корени Майкъл Струмейтис. Досега мълчеше, само че най-после  реши да каже цялата истина за развода с мъжа си и аргументите, довели до него.

„ През есента на 2022 година организирах сериозен диалог със брачна половинка си и взехме решение да се разделим. В развой на бракоразвод сме, макар че процедурата върви малко тромаво.

Една от главните аргументи е, че не ми дават виза за Америка, макар че съм омъжена за американски жител. А брак на 5 години няма по какъв начин да оцелее, в случай че съпрузите са на два континента.

Но с Майкъл оставаме другари, а и продължаваме да работим интензивно по общи планове. Все отново се познаваме от 15 години, а и обичам да завършвам дадени връзки с богатства дума и разбираме “, изясни повода за развода си Цеци Красимирова.

По думите й в този момент тя се радвала на мечтаното успокоение, тъй като се усеща пренаситена от пътувания, страсти, срещи и събития в живота си.Целият й фокус бил ориентиран към новата й компания, която стартирала преди две години с екип.

Тя приготвя артикули, ориентирани към половото здраве, бодърствуване,проблеми със напрежението. Ще ги предлага у нас, в Европа и Азия, напълно онлайн.

Според слуховете обаче Цеци Красимирова се разделила с богатия си брачен партньор поради неговите безконечни изневери.

Инфо: Блиц. шоу, Crimesbg.com

Тагове: цеци Красимирова Майкъл Струмейтис развод моделка Цаци Красимирова и Майкъл Струмейтис
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР