Цеци Красимирова най-накрая успя да вземе американско гражданство и ще

...
Цеци Красимирова най-накрая успя да вземе американско гражданство и ще
Коментари Харесай

Цеци Красимирова с американско гражданство

Цеци Красимирова най-сетне съумя да вземе американско поданство и ще заживее в Съединени американски щати дружно със брачна половинка си – мултимилионера Майкъл Струмейтис. В момента младоженците са на Карибите, където се любуват на своя меден месец, и до седмица ще отпътуват към Ел Ей, където мъжът й ръководи своята бизнес империя.

Веднага откакто подписаха брак, Цеци подаде документите си за американско поданство и то към този момент е реалност. С Майкъл ще пробват да заживеят в първокласното му имение в Ел Ей и в случай че им допадне, ще останат там вечно. Разкошният дворец на Биг Майк се намира в местността Холивуд Хилс, откъдето се отрива панорама към Ел Ей. В непосредственост до тях къща има Орландо Блум, в местността са именията и на Киану Рийвс, Лео ди Каприо, Холи Бери, писа „ Галерия “.

Според щатски медии Струмейтис е построил палата си против 16 милиона $. Той е на няколко равнища, разполага с басейн, СПА център и всевъзможни екстри.

Засега Цеци няма да продава прелестната къща в Барселона в топ регион, която Майкъл й купи преди години, когато дружно с щерка й Джудит се откриха в Испания. Там пък нейни съседи са звездното семейство Шакира и Пике. Цеци е привикнала с живота си там, само че се мести поради брачна половинка си. В Барселона ще остане Джудит.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР