Цеци Красимирова най-накрая е намерила щастието в любовта. Синеоката моделка

...
Цеци Красимирова най-накрая е намерила щастието в любовта. Синеоката моделка
Коментари Харесай

Цеци Красимирова каза Да

Цеци Красимирова най-сетне е намерила щастието в любовта.

Синеоката моделка е получила предложение за брак от сина на Цоло Вутов - 39-годишния милионер Владимир. Двамата са дружно единствено от няколко месеца, само че към този момент са решили, че са родени един за различен и няма смисъл да бавят венчавката.

Владимир е бясно влюбен в Цеци и още от началото на връзките им я засипал с дарове, с цел да я накара да се усеща специфична. Откакто била с него, Красимирова не серпантина да се усмихва и пред околните си споделяла, че до момента не е била толкоз обичана.

Двамата избират да пазят връзките си в загадка. Цеци си давала сметка, че до момента всичките й връзки са били обществени и са завършили с разлъка.



Самият Владимир също държал да не става воин в медиите и оценявал обстоятелството, че някогашната моделка не желае да си прави реклама на негов тил.

Затова решил изненадващо да й падне на колене с предложение за брак в последния уикенд на юли, при което тя незабавно приела, твърди седмичник.



Венчавката ще остане в цялостна загадка и ще се състои в стеснен фамилен кръг. Не е ясно единствено дали Цеци ще се завърне в България поради евентуалния си брачен партньор.

Той е поел бизнеса на баща си и надали планува тръгване в чужбина. Тя пък неотдавна съобщи, че поради щерка си Джудит, която учи в Барселона, няма желание да си идва назад тук.



Бъдещият тъст на Красимирова, милионерът Цоло Вутов е създател, шеф и притежател на 50% от "Геотехмин " ООД - група, която включва над 26 сдружения от разнообразни браншове - миннодобивна промишленост, строителство, инфраструктура и екологичен инженеринг.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР