Цеци Красимирова може да се похвали с най- скъпата бг.

...
Цеци Красимирова може да се похвали с най- скъпата бг.
Коментари Харесай

Цеци Красимирова вдигна сватба за чудо и приказ в Испания! СНИМКИ:

Цеци Красимирова може да се похвали с най- скъпата бг. женитба за десетилетието. Над 1 млн. $ възлизат разноските по разточителното празненство, на което моделката се омъжи за американския милионер Майкъл Струмейтис.

Тържеството се състоя в палат край Барселона. А над 300 родственици, близки и другари от 10 страни почетоха сватбата на и избраника й. Булката заложи на луксозна рокля, дело на родната дизайнерка Евгения Борисова. Цената на тоалета възлиза на над 50 000 лв., издават от обкръжението на моделката.

Малко представители на родния елит бяха поканени на блестящото събитие. Изключение бяха кумата – известната фризьорка Вили Боршукова, фолк певицата Преслава, Денис Ризов и Звезди от „Ахат“,манекенът Мариан Кюрпанов. Месеци по- рано Цеци Красимирова разгласи, че Азис и Ивайла Бакалова не са поканени, защото към този момент не са част от приятелския й кръг.

Сватбения букет беше уловен от дъщерята на манекенката – Джудит, която сподели същинското си гадже. Оказа се, че не е Мариан Кюрпанов, а напълно друго момче.

Цеци Красимирова се похвали, че със брачна половинка й са спазарили правата върху фрагментите от сватбата си с известно испанско списание.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР