Цеца Величкович пя на 10 февруари в София броени дни,

...
Цеца Величкович пя на 10 февруари в София броени дни,
Коментари Харесай

Цеца пя за 100 000 евро хононар в София

Цеца Величкович пя на 10 февруари в София броени дни, откакто се раздели с гаджето си – предприемачът Богдан Срейович. Двамата бяха година дружно и се взеха решение на раздяла, малко преди хитовата певица да замине на Малдивите в края на януари.
 

Изпълнителката на „ Трепни ”, „ Маскарад ” и доста други шлагери се появи в столичен клуб с ослепителна визия. Цеца изглеждаше зашеметяващо с полупрозрачната си рокля. Някои разясниха, че тоалетът й се разместила в разгара на вечерта и разкрил повече от плануваното. Ексклузивното шоу на балканската звезда продължи близо 3 часа, а в публиката имаше някои родни чалга звезди, измежду които бяха Софи Маринова, Нелина и Бони.

Цеца бе както постоянно на висота, макар че откогато се разбра за любовната й раздяла, медиите в Сърбия не са спрели да я разискват. Според тях повода за раздялата не е трети човек или някаква драма, а просто несходство в характерите. Цеца и Богдан, който е с 9 години по-малък от нея, си оставали другари.  След раздялата, Цеца се отдаде на екзотична отмора с другари на Малдивите, писа Уикенд.


Участието на сръбската звезда в София бе на инат на ограничаващите ограничения по отношение на Ковид-19. Всички куверти в зала „ Ефе ” на хотел „ Маринела ”, най-евтиния от които беше 100 лв., бяха разграбени дни авансово. Сметките, които фирмите оставяха след потребленията по масите, бяха също внушителни и се движеха сред 800 и 5000 лв.. Понесе се слух, че една от масите, която е била заета от едни от огромните зърнопроизводители, е направила оборот от над 20 000 лв. за шампанско и защити ястия. Не е ясно какъв хонорар е взела Цеца Величкович за изявата си, само че съгласно слуховете цената й е закована твърдо на 100 000 евро
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР