Церемонията за връчване на награда Варна“ се отлага заради ограниченията,

...
Церемонията за връчване на награда Варна“ се отлага заради ограниченията,
Коментари Харесай

Връчването на награди Варна“ се отлага за 15 август

 Церемонията за връчване на премия " Варна “ се отсрочва поради рестриктивните мерки, свързани с COVID-19. Престижните награди, които обичайно се раздават в навечерието на 24-ти май, ще бъдат връчени тържествено в Деня на Варна, оповестиха от пресцентъра на Общинския съвет.

Тазгодишните номинации за премия " Варна “ в региона на културата, образованието и науката към този момент са избрани от съответните експертни комисии и жури. Три колектива, двама възпитаници и един преподавател са препоръчани за оценката в системата на предучилищното и учебното обучение. В сферата на науката и висшето обучение номинациите са общо седем – на трима уважавани професори и четири научни колектива. В региона на културата са номинирани петима създатели и три креативен екипа.

Техните имена следва да бъдат утвърдени от отрасловите комисии в локалния парламент, а окончателното решение ще вземе Общинският съвет.

Награда " Варна “ се връчва годишно от кмета и от ръководителя на Общинския съвет на тържествена гала. Имената на наградените се вписват в почетната книга на града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР