Церемонията за телевизионните награди Еми, подобно на Оскар-ите, тази година

...
Церемонията за телевизионните награди Еми, подобно на Оскар-ите, тази година
Коментари Харесай

И наградите „Еми” ще минат без водещ

Церемонията за телевизионните награди " Еми ", сходно на " Оскар " -ите, тази година ще премине без водещ, съобщи Ройтерс.
 
Продуцентите са решили наградното шоу да протече без водещ, с цел да се отдели повече време на хитовите сериали, които завършиха през тази година - " Игра на тронове ", " Теория за Големия гърмеж " и " Вице ".
 
" Ако има водещ, който произнася уводен монолог, това значи 15 или 20 минути по-малко време. Тази година взехме решение церемонията да протече без хазаин, с цел да разполагаме с повече време да почетем завършилите сериали. Въпреки че няма да има водещ, на церемонията няма да липсват развлечение и изненади ", е съобщил Чарли Колиър, основен изпълнителен шеф на " Фокс ентъртейнмънт ", на срещата на Асоциацията на телевизионните критици.
 
Водещите телевизионни оценки " Еми " ще бъдат раздадени на 22 септември .
 Награди Еми Gulliver/Getty Images
Тази година за повторно в историята си церемонията за филмовите награди " Оскар " протече без водещ , откакто комикът Кевин Харт се отхвърли да семейства шоуто. Отказът на Харт беше предизвикан от появилите се в обществените мрежи рецензии по негов адрес за хомофобските му смешки преди години, напомня организацията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР