Церемонията по връчването на Оскарите се увеличава с още едно

...
Церемонията по връчването на Оскарите се увеличава с още едно
Коментари Харесай

Церемонията на Оскарите с трета дестинация за връчване на наградите

Церемонията по връчването на Оскарите се усилва с още едно място за приемане на премиите – Лондон.

Това се постанова поради номинираните английски звезди, които поради рестриктивните мерки за пътешестване в обособените страни няма по какъв начин да вземат участие в тазгодишните Оскари, откакто уредниците обявиха, че не желаят участниците да се явяват по Zoom.

Осем от тазгодишните 20 номинирани са британци, сред които Саша Барън Коен, Кери Мълиган и Рийз Ахмед.

След оповестяването на номинациите участниците в състезанието бяха помолени да участват персонално на събитието на 25 април. Лос Анджелис е главното място, само че в този момент уредниците прибавиха Лондон поради опасения по отношение на пътуванията.

Шоу продуцентите към момента се надяват да не употребяват Zoom, само че може да сменят позицията си, в случай че някой не успее да стигне до местата на лъчение. Повечето посетители ще бъдат в основната железопътна станция на Лос Анджелис, " Юнион Стейшън ", която ще се трансформира в център на 93-те награди на Академията. Част от шоуто ще се организира и в нормалния дом на церемонията – " Долби Тиатър " в Холивуд.

Даниел Калуя, сър Антъни Хопкинс, Оливия Колман, Ванеса Кърби и Гари Олдман също са английските очаквания за актьорските награди.

Подробности за новото местонахождение в Лондон към момента не са разкрити.

Датският режисьор Томас Винтерберг, българската звезда от " Борат " Мария Бакалова и южнокорейската актриса Юн Ю-Чон са измежду другите тазгодишни номинации.

Академията за кино изкуства и науки, органът зад Оскарите, по-рано даде обещание " интимна " гала, извършена при строги защитни ограничения против COVID-19. Ръководителите обявиха, че събитието ще включва екипи за сигурност на място с опция за тестване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР