Церемонията по връчване на филмовите награди "Оскар" в САЩ през

...
Церемонията по връчване на филмовите награди "Оскар" в САЩ през
Коментари Харесай

Наградите „Оскар” 2021: всичко, което знаем до този момент

Церемонията по връчване на филмовите награди "Оскар " в Съединени американски щати през април ще бъде присъствено събитие, което ще се излъчва онлайн от няколко места, научихме от.

"За да създадем присъствената гала, която публиката ни по целия свят желае да види, и в същото време да спазим условията за пандемията, церемонията ще се излъчва онлайн от няколко места, в това число от фамозния "Долби тиътър ", се споделя в изказване на Филмовата академия на Съединени американски щати.
 Награди  Награди  Награди  Награди
Академията за кинематографично изкуство и просвета разгласи и късия лист с номинираните за премиите "Оскар ".

Тази година Академията, която присъжда премиите, избра да включи в него не 10, а 15 продукции, които ще се борят за наградата за най-хубав интернационален филм. В последна сметка единствено пет от тях ще останат в конкуренцията, когато на 15 март бъдат оповестени номинациите за "Оскар "-ите.

Драмата "Две от нас ", определена да показва Франция в категорията за най-хубав интернационален филм откри място в късия лист за оценките.

Сред сериозните съперници в категорията е и датската продукция "Още едно " на режисьора Томас Винтерберг с Мадс Микелсен в основната роля.

Останалите категории, за които американската киноакадемия разгласи къси описи, са за най-хубав документален филм, грим и прически, късометражна анимация, късометражен игрален филм и образни резултати, както и за ария от филм.

Церемонията за 93-тите награди "Оскар " ще се състои на 25 април, вместо в нормалното си време в края на февруари. Отлагането се наложи поради пандемията.
 Талантливата Мария Бакалова, на която Саша Барън Коен желае да даде „ Оскар “  Талантливата Мария Бакалова, на която Саша Барън Коен желае да даде „ Оскар “  Талантливата Мария Бакалова, на която Саша Барън Коен желае да даде „ Оскар “  Талантливата Мария Бакалова, на която Саша Барън Коен желае да даде „ Оскар “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР